"Error occurred while saving" message

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1919009%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%22Error%20occurred%20while%20saving%22%20message%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1919009%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAnyone%20know%20what%20causes%20this%20error%3F%20Pretty%20useless%20message%20as%20usual%20because%20it%20doesn't%20tell%20you%20if%20it%20saved%20or%20not%20or%20how%20to%20resolve.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Untitled.png%22%20style%3D%22width%3A%20801px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F235233i525B3D61AA00C926%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Untitled.png%22%20alt%3D%22Untitled.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1919009%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EErrors%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2020261%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%22Error%20occurred%20while%20saving%22%20message%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2020261%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EDo%20you%20still%20see%20this%20error%3F%20I%20guess%20it%20would%20be%20something%20with%20the%20format%20of%20the%20number%20(maybe%20if%20you%20copied%20and%20pasted)%20or%20that%20it%20was%20a%20temporary%20error.%20Could%20you%20try%20in%20the%20web%20application%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bif%20you%20still%20see%20this%20error.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

Anyone know what causes this error? Pretty useless message as usual because it doesn't tell you if it saved or not or how to resolve.

Untitled.png

3 Replies

Hi,

 

Do you still see this error? I guess it would be something with the format of the number (maybe if you copied and pasted) or that it was a temporary error. Could you try in the web application https://teams.microsoft.com if you still see this error.

@matt howell Did you ever find a solultion to this? I have it happening for one user both in Teams client and WebApp. This is the only post I could find referencing this exact issue. 

 

It seems to have resolved itself. It may have been related to Msft changing the access to settings which they had to redo twice. It wasn't what linus cansby suggested as the number was just selected from a drop down, not pasted.