Poll results not working correctly - only one answer allowed

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1275631%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3EPoll%20results%20not%20working%20correctly%20-%20only%20one%20answer%20allowed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1275631%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3EWhen%20I%20am%20in%20a%20conference%20(in%20Teams)%20with%20my%20students%20and%20I%20create%20a%20poll%20using%20Forms.%20Every%20time%20a%20student%20answers%2C%20it%20erases%20the%20previous%20answers.%20So%20the%20results%20always%20show%201%20answer%20with%20100%25.%20(100%25%20(1)).%20I%20can%20see%20the%20answer%20switch%20every%20time%20a%20student%20answers.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat's%20going%20on%20here%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1275631%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIt's%20Polls.%20Microsoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1277073%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Poll%20results%20not%20working%20correctly%20-%20only%20one%20answer%20allowed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1277073%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F606472%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40IanLepage%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EReplies%20are%20user%20specific.%20If%20an%20answer%20keeps%20changing%2C%20then%20the%20same%20student%20is%20changing%20their%20answer%20-%20you%20don't%20have%20multiple%20students%20submitting%20answers.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1277109%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Poll%20results%20not%20working%20correctly%20-%20only%20one%20answer%20allowed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1277109%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F228149%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Brad%20Groux%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20know%20that%20that%20is%20what%20is%20supposed%20to%20happen%2C%20but%20I%20garantee%20you%2C%20I%20have%2070%20students%20online%2C%20and%20alot%20of%20them%20are%20submitting%20answers.%20I%20have%20tried%204%20times%20now%2C%20on%202%20separate%20days%20in%202%20separate%20conversations.%20If%20I%20go%20in%20forms%2C%20I%20see%20only%20the%20last%20answer%20from%20the%20last%20student%20to%20answer%2C%20everything%20else%20is%20gone.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

When I am in a conference (in Teams) with my students and I create a poll using Forms. Every time a student answers, it erases the previous answers. So the results always show 1 answer with 100%. (100% (1)). I can see the answer switch every time a student answers.

 

What's going on here?

2 Replies
Highlighted

@IanLepage 

Replies are user specific. If an answer keeps changing, then the same student is changing their answer - you don't have multiple students submitting answers. 

Highlighted

@Brad Groux 

 

I know that that is what is supposed to happen, but I garantee you, I have 70 students online, and alot of them are submitting answers. I have tried 4 times now, on 2 separate days in 2 separate conversations. If I go in forms, I see only the last answer from the last student to answer, everything else is gone.