Please don't make the new meeting experience a default feature!

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2194015%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPlease%20don't%20make%20the%20new%20meeting%20experience%20a%20default%20feature!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2194015%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20couldn't%20see%20shared%20screens%20and%20i%20used%20to%20go%20and%20disable%20the%20%22new%20meeting%20experience%22%2C%20that%20solved%20the%20problem%20for%20me...until%20now.%3C%2FP%3E%3CP%3EToday%20i%20logged%20in%20and%20the%20option%20was%20not%20there%20and%20the%20%22new%20meeting%20experience%22%20was%20permanently%20abled.%20I%20don't%20know%20if%20that's%20a%20bug%20(not%20the%20first%20one%20at%20all)%20or%20the%20intention%20was%20to%20make%20it%20a%20default%20option%2C%20but%20right%20now%20I%20still%20can't%20see%20shared%20screens%20and%20have%20no%20clue%20on%20how%20to%20solve%20this%20problem%20(i%20literally%20tried%20anything%20anyone%20suggested%20on%20any%20forum%2C%20turning%20off%20the%20%22new%20meeting%20experience%22%20was%20the%20only%20thing%20working%20for%20me).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20this%20get%20fixed%2C%20it's%20getting%20frustrating.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2194015%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

I couldn't see shared screens and i used to go and disable the "new meeting experience", that solved the problem for me...until now.

Today i logged in and the option was not there and the "new meeting experience" was permanently abled. I don't know if that's a bug (not the first one at all) or the intention was to make it a default option, but right now I still can't see shared screens and have no clue on how to solve this problem (i literally tried anything anyone suggested on any forum, turning off the "new meeting experience" was the only thing working for me).

 

Hope this get fixed, it's getting frustrating.

1 Reply
Hello, well it's now the default setting as part of the roadmap so it's not a bug I'm afraid. As for the issue you can always contact the official support, when it comes to your request you better create it here https://microsoftteams.uservoice.com/