MTR takes a long time to login to Exchange

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2256198%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMTR%20takes%20a%20long%20time%20to%20login%20to%20Exchange%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2256198%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Ewe%20have%20found%20a%20strange%20behaviour%20in%20the%20MTR%20app.%20After%20every%20reboot%20it%20will%20immediatly%20log%20in%20to%20teams%20but%20it%20take%20minutes%20(up%20to%2010%20min)%20to%20log%20in%20to%20Exchange%20Online%2C%20while%20waiting%20there%20is%20a%20blue%20banner%20saying%20logging%20to%20exchange%20(or%20something%20similar).%20No%20errors%20and%20no%20strange%20logs%20entries.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20never%20fail%20to%20log%20in%20is%20just%20awfully%20slow.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20happens%20to%20anybody%20else%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EMarco%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2256198%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi All,

we have found a strange behaviour in the MTR app. After every reboot it will immediatly log in to teams but it take minutes (up to 10 min) to log in to Exchange Online, while waiting there is a blue banner saying logging to exchange (or something similar). No errors and no strange logs entries.

It never fail to log in is just awfully slow.

 

It happens to anybody else?

 

Thanks,

Marco

1 Reply
Never seen this issue before. On the admin side, does it log in quickly to OWA?