Missing dial pad A3 licenses

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2307329%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMissing%20dial%20pad%20A3%20licenses%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2307329%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All.%26nbsp%3B%20i%20have%20migrated%20some%20test%20users%20from%20SfB%20on%20prem%20to%20teams.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20have%20removed%20all%20licenses%20and%20re%20added%20(%20a3%20and%20phone%20system%20for%20faculty)%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20have%20disabled%20and%20re-enabled%20EV%20via%20powershell%20and%20added%20a%20new%20csonlinevoiceroute%20(%20direct%20routing%20)%26nbsp%3B%20but%20still%20no%20dial%20pad%20(%20but%20can%20receive%20incoming%20calls%20)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eany%20suggestions%20where%20i%20can%20look.%26nbsp%3B%20im%20thinking%20there%20is%20something%20in%20the%20environment%20blocking%20this.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2307329%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdministrator%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ECalling%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Regular Visitor

Hi All.  i have migrated some test users from SfB on prem to teams.  

 

i have removed all licenses and re added ( a3 and phone system for faculty)

i have disabled and re-enabled EV via powershell and added a new csonlinevoiceroute ( direct routing )  but still no dial pad ( but can receive incoming calls )

 

 

any suggestions where i can look.  im thinking there is something in the environment blocking this.

0 Replies