Microsoft Team Website not loading on Chrome (Latest) and Firefox on Linux

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96771%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96771%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20am%20trying%20to%20load%20Teams%20in%20my%20browser%20because%20i%20am%20working%20with%20a%20Linux%20Desktop.%20Login%20into%20Office%20365%20works%20fine%20and%20all%20other%20App%20works%20as%20expected.%20Teams%20on%20the%20other%20Hand%20just%20Loops%20endlessly%2C%20i%20see%20it%20cycles%20between%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fgo%23%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fgo%23%3C%2FA%3E%20and%20something%20with%20id_token...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20this%20issue%20on%20several%20Linux%20machines%20using%20latest%20Chrome%20and%20Firefox%2C%20both%20with%20unused%20fresh%20profiles.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20idea%20how%20to%20get%20Teams%20Web%20Working%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-96771%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EChrome%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFirefox%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELinux%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-217394%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-217394%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20problem%20I%20has%20been%20faced%2C%20to%20fix%20this%20problem%20please%20set%20your%20system%20time%20zone%20and%20time%20correctly.%3C%2FP%3E%3CP%3Eproblem%20will%20sort-out%20automatically.%20%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-215632%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-215632%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThought%20I%20can%20provide%20a%20little%20information%2C%20as%20I%20continue%20to%20encounter%20this%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3ETeams%20web%20app%2C%20after%20logging%20in%2C%20makes%20four%20empty%20POST%20requests%20to%20this%20URL%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcsp.skype.com%2F%3Fring%3D4%26amp%3Bpolicy%3Denforced%26amp%3Bversion%3D1.1.8%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fcsp.skype.com%2F%3Fring%3D4%26amp%3Bpolicy%3Denforced%26amp%3Bversion%3D1.1.8%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHere%20are%20the%20headers%3C%2FP%3E%3CPRE%3EAccept%20%3CBR%20%2F%3Etext%2Fhtml%2Capplication%2Fxhtml%2Bxm%E2%80%A6plication%2Fxml%3Bq%3D0.9%2C*%2F*%3Bq%3D0.8%3CBR%20%2F%3EAccept-Encoding%20%3CBR%20%2F%3Egzip%2C%20deflate%2C%20br%3CBR%20%2F%3EAccept-Language%20%3CBR%20%2F%3Een-ZA%2Cen-GB%3Bq%3D0.8%2Cen-US%3Bq%3D0.5%2Cen%3Bq%3D0.3%3CBR%20%2F%3EConnection%20%3CBR%20%2F%3Ekeep-alive%3CBR%20%2F%3EContent-Length%20%3CBR%20%2F%3E3139%3CBR%20%2F%3EContent-Type%20%3CBR%20%2F%3Eapplication%2Fcsp-report%3CBR%20%2F%3EDNT%20%3CBR%20%2F%3E1%3CBR%20%2F%3EHost%20%3CBR%20%2F%3Ecsp.skype.com%3CBR%20%2F%3EUser-Agent%20%3CBR%20%2F%3EMozilla%2F5.0%20(X11%3B%20Ubuntu%3B%20Linu%E2%80%A6)%20Gecko%2F20100101%20Firefox%2F61.0%3C%2FPRE%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EThe%20server%20at%20csp.skype.com%20will%20return%20a%20504%20or%20502%20response%20after%20~65%20seconds.%3C%2FP%3E%3CPRE%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CTITLE%3E504%20Gateway%20Time-out%3C%2FTITLE%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CCENTER%3E%3CH1%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%20id%3D%22toc-hId-1902255580%22%3E504%20Gateway%20Time-out%3C%2FH1%3E%3C%2FCENTER%3E%3CBR%20%2F%3E%3CHR%20%2F%3E%3CCENTER%3Enginx%3C%2FCENTER%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%26lt%3B%2Fhtml%26gt%3B%3C%2FPRE%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-159635%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-159635%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20problem%20as%20Guillaume%20here%20on%20Ubuntu%2017.10%20with%20firefox%2058.0.2%20(64-bit)%20from%20the%20official%20canonical%20repo.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ELogging%20out%20and%20back%20in%20from%20Teams%20did%20not%20help%2C%20just%20says%20I%20need%20to%20enable%203rd%20party%20cookies%2C%20but%20I%20haven't%20disabled%20anything.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EGuess%20I'll%20try%20to%20get%20chrome%20from%20the%20PPA.%3C%2FP%3E%0A%3CH1%20id%3D%22oops-line-one%22%20id%3D%22toc-hId-481682483%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%20id%3D%22toc-hId--649901381%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FH1%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-144721%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-144721%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EYou%20can%20install%20Chrome%2C%20it%20is%20available%20as%20a%20ppa%20for%20Ubuntu.%20I%20solved%20this%20issue%20by%20logging%20out%20of%20Office%20365%20from%20another%20Office%20365%20page%20and%20then%20i%20am%20able%20to%20relog%20into%20Teams.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-135321%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-135321%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3Ei'm%20facing%20the%20same%20issue%20on%20Linux%20Ubuntu%2016.04%20Xenial%20distribution.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EOn%20latest%20firefox%20version%20(57.0.1)%2C%20here%20is%20my%20stack%20trace%20when%20I%20try%20to%20log%20in%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F25311iE0894EA6C7F05F1D%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Teams_fail.png%22%20title%3D%22Teams_fail.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EChromium%20is%20not%20supported%20by%20Teams%2C%20so%20that%20lefts%20me%20no%20other%20option...%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAny%20help%20would%20be%20appreciated%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EGuillaume%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96919%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96919%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHave%20you%20also%20tried%20to%20access%20using%20different%20browsers%20(if%20possible)%20in%20your%20Linux%20machines%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96784%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96784%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDo%20you%20get%20any%20more%20information%20from%20the%20network%20monitor%20(F12)%3F%20Any%20401%20responses%20with%20maybe%20more%20information%20perhaps%3F%20Missing%2Finvalid%20tokens%20maybe%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-758513%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-758513%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F29132%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Sven%20Jansen%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20had%20this%20problem%2C%20then%20for%20a%20while%20it%20was%20gone%20and%20right%20now%20there%20is%20no%20way%20to%20access%20Teams%20on%20my%20Linux%20Machine%20with%20Chrome.%20But%20it%20works%20in%20Firefox.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20deleted%20all%20Cookies%20from%20all%20office.com%20web%20sites%20(a%20lot).%20I%20have%20completely%20deleted%20the%20cache.%20But%20Teams%20complains%20that%20I%20have%20either%20not%20activated%20Cookies%20(which%20I%20have%20because%20there%20were%20a%20lot%20of%20cookies%20set)%20or%20accept%20third%20party%20cookies%20(which%20I%20will%20not%20activate%20for%20good%20reasons).%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1243080%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1243080%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F71570%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Carsten%20B%C3%BCttemeier%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20same%20issue%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETeams%20got%20stuck%20on%20loading...%20with%20F12%20I%20got%20following%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E020-03-21T01%3A21%3A53.163Z%20transportDependencyProviderService%3A%20transport%20can't%20be%20initialized%2C%20settingsService%20is%20enabled%20-%20false%2C%3CBR%20%2F%3Edesktop%20is%20pluginless%20-%20false%2C%3CBR%20%2F%3Edestop%20is%20Hwa%20-%20true%2C%3CBR%20%2F%3Eslimcore%20enabled%20-%20true%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20also%20tried%20with%20firefox%20and%20nothing%20change.%20All%20other%20office365%20apps%20works%20just%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1297858%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1297858%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%20i%20have%20tried%20another%20on%20same%20laptop%20it%20is%20the%20sam%20response%2C%20but...%20on%20the%20same%20laptop%20it%20works%20fine%20with%20MS%20Teams%20application%20(not%20google%20chrome)%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1443339%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1443339%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F29132%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Sven%20Jansen%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI'm%20also%20having%20this%20same%20issue%20across%20multiple%20computers%20in%20our%20environment.%20We're%20using%20Windows%2010%201909.%20Problem%20isn't%20apparent%20when%20using%20other%20browsers%2C%20and%20it%20is%20not%20a%20timezone%20issue%20as%20somebody%20else%20mentioned.%20We%20have%20the%20correct%20timezone%20setup.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1443369%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1443369%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThis%20post%20is%20quite%20old%20and%20only%20affacted%20some%20of%20our%20Linux%20machines.%20The%20issue%20went%20away%20after%20some%20weeks%20and%20never%20reappeard.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1443377%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1443377%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F29132%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Sven%20Jansen%3C%2FA%3E%26nbsp%3BGood%20to%20know%2C%20thank%20you.%20I'll%20start%20a%20new%20thread.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1739507%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Team%20Website%20not%20loading%20on%20Chrome%20(Latest)%20and%20Firefox%20on%20Linux%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1739507%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFor%20anyone%20still%20experiencing%20this%20issue%2C%20clearing%20the%20application%20cache%20in%20Chrome%20worked%20for%20me%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EF12%20-%26gt%3B%20Application%20tab%20-%26gt%3B%20Clear%20storage%20-%26gt%3B%20Clear%20site%20data%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hi,

 

i am trying to load Teams in my browser because i am working with a Linux Desktop. Login into Office 365 works fine and all other App works as expected. Teams on the other Hand just Loops endlessly, i see it cycles between https://teams.microsoft.com/go# and something with id_token...

 

I have this issue on several Linux machines using latest Chrome and Firefox, both with unused fresh profiles.

 

Any idea how to get Teams Web Working?

14 Replies

Do you get any more information from the network monitor (F12)? Any 401 responses with maybe more information perhaps? Missing/invalid tokens maybe?

Have you also tried to access using different browsers (if possible) in your Linux machines?

Hi,

 

i'm facing the same issue on Linux Ubuntu 16.04 Xenial distribution.

On latest firefox version (57.0.1), here is my stack trace when I try to log inTeams_fail.png

 

Chromium is not supported by Teams, so that lefts me no other option...

Any help would be appreciated

Thanks

Guillaume

 

 

You can install Chrome, it is available as a ppa for Ubuntu. I solved this issue by logging out of Office 365 from another Office 365 page and then i am able to relog into Teams.

Same problem as Guillaume here on Ubuntu 17.10 with firefox 58.0.2 (64-bit) from the official canonical repo.

Logging out and back in from Teams did not help, just says I need to enable 3rd party cookies, but I haven't disabled anything.

 

Guess I'll try to get chrome from the PPA.

 

Thought I can provide a little information, as I continue to encounter this problem.

Teams web app, after logging in, makes four empty POST requests to this URL https://csp.skype.com/?ring=4&policy=enforced&version=1.1.8

 

Here are the headers

Accept 
text/html,application/xhtml+xm…plication/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Encoding
gzip, deflate, br
Accept-Language
en-ZA,en-GB;q=0.8,en-US;q=0.5,en;q=0.3
Connection
keep-alive
Content-Length
3139
Content-Type
application/csp-report
DNT
1
Host
csp.skype.com
User-Agent
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linu…) Gecko/20100101 Firefox/61.0


The server at csp.skype.com will return a 504 or 502 response after ~65 seconds.


<html>

<head><title>504 Gateway Time-out</title></head>
<body bgcolor="white">
<center><h1>504 Gateway Time-out</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>

 

Hi, 

This problem I has been faced, to fix this problem please set your system time zone and time correctly.

problem will sort-out automatically.   

@Sven Jansen 

I've had this problem, then for a while it was gone and right now there is no way to access Teams on my Linux Machine with Chrome. But it works in Firefox.

I have deleted all Cookies from all office.com web sites (a lot). I have completely deleted the cache. But Teams complains that I have either not activated Cookies (which I have because there were a lot of cookies set) or accept third party cookies (which I will not activate for good reasons).

@Carsten Büttemeier 

I have same issue 

Teams got stuck on loading... with F12 I got following error:

 

020-03-21T01:21:53.163Z transportDependencyProviderService: transport can't be initialized, settingsService is enabled - false,
desktop is pluginless - false,
destop is Hwa - true,
slimcore enabled - true

 

I also tried with firefox and nothing change. All other office365 apps works just fine.

 

 

 

Yes i have tried another on same laptop it is the sam response, but... on the same laptop it works fine with MS Teams application (not google chrome)

@Sven Jansen I'm also having this same issue across multiple computers in our environment. We're using Windows 10 1909. Problem isn't apparent when using other browsers, and it is not a timezone issue as somebody else mentioned. We have the correct timezone setup.

This post is quite old and only affacted some of our Linux machines. The issue went away after some weeks and never reappeard.

@Sven Jansen Good to know, thank you. I'll start a new thread.

For anyone still experiencing this issue, clearing the application cache in Chrome worked for me

 

F12 -> Application tab -> Clear storage -> Clear site data