Mac Window Controls Incorrectly Positioned

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2615902%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMac%20Window%20Controls%20Incorrectly%20Positioned%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2615902%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20window%20controls%20on%20the%20Mac%20are%20not%20centered.%20It%20appears%20as%20if%20teams%20is%20using%20Electron.%20If%20so%2C%20we%20need%20to%20be%20using%20%60hiddenInset%60%20rather%20than%20%60hidden%60.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.electronjs.org%2Fdocs%2Fapi%2Fframeless-window%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.electronjs.org%2Fdocs%2Fapi%2Fframeless-window%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20attached%20what%20it%20looks%20like%20now%20(top)%20and%20what%20it%20should%20look%20like%20(bottom).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22teams-traffic-lights-position.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20500px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F300814iF61302FA20B067F7%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22teams-traffic-lights-position.jpg%22%20alt%3D%22teams-traffic-lights-position.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2615902%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

The window controls on the Mac are not centered. It appears as if teams is using Electron. If so, we need to be using `hiddenInset` rather than `hidden`.

https://www.electronjs.org/docs/api/frameless-window

 

I attached what it looks like now (top) and what it should look like (bottom).

 

teams-traffic-lights-position.jpg

2 Replies

Thanks for your suggestion, @austincondiff 

Any progress on this? Does anyone else see this problem?