Line breaks are lost when copying tables

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2060406%22%20slang%3D%22en-US%22%3ELine%20breaks%20are%20lost%20when%20copying%20tables%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2060406%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20I%20try%20to%20copy%20table%20(e.g.%20from%20mail)%20to%20MS%20Teams%2C%20and%20cell%20contains%20line%20breaks%2C%20these%20are%20lost.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERepro%20steps.%3C%2FP%3E%3CP%3EText%20to%20copy%20below%2C%20note%20that%20%22three%22%20and%20%22four%22%20are%20inside%20table%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Eone%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Etwo%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CTABLE%3E%3CTBODY%3E%3CTR%3E%3CTD%20width%3D%22623%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Ethree%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Efour%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FTD%3E%3C%2FTR%3E%3C%2FTBODY%3E%3C%2FTABLE%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat%20I%20get%20on%20MS%20Teams%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Eone%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Etwo%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CTABLE%3E%3CTBODY%3E%3CTR%3E%3CTD%20width%3D%22623%22%3E%3CFONT%20color%3D%22%23FF0000%22%3Ethreefour%3C%2FFONT%3E%3C%2FTD%3E%3C%2FTR%3E%3C%2FTBODY%3E%3C%2FTABLE%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2060406%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

When I try to copy table (e.g. from mail) to MS Teams, and cell contains line breaks, these are lost.

 

Repro steps.

Text to copy below, note that "three" and "four" are inside table

 

one

two

three

four

 

What I get on MS Teams:

one

two

threefour

 

1 Reply
I’d suggest you use the help->feedback feature in Teams to let Microsoft know!

You can also post a request for change on Teams uservoice here:

https://microsoftteams.uservoice.com/

Adam