iOS issue uploading photos to files

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1618526%22%20slang%3D%22en-US%22%3EiOS%20issue%20uploading%20photos%20to%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1618526%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20are%20having%20some%20issues%20uploading%20photos%20under%20the%20files%20tab%20in%20Teams.%20It%20looks%20like%20it's%20uploading%20and%20we%20get%20no%20error%20message%20but%20the%20file%20never%20appears.%20I%20get%20an%20email%20notification%20saying%20that%20there's%20a%20new%20file%20with%20the%20name%26nbsp%3B~tmpBFXXXXXXXXXXXXXX.jpg%20in%20the%20library%20but%20there's%20no%20file.%20I've%20tried%20changing%20the%20photo%20format%20to%20.jpeg%20and%20turned%20off%20live%20photos%20but%20to%20no%20avail.%20If%20you%20post%20a%20photo%20in%20the%20'Posts'%20page%20it%20works%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20experienced%20something%20similar%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EiOS%3A%2013.6.1%3C%2FP%3E%3CP%3ETeams%3A%202.0.20%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1618526%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EiOS%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPhotos%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eupload%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1618613%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20iOS%20issue%20uploading%20photos%20to%20files%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1618613%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENothing%20I%20experienced%20myself%20but%20make%20sure%20to%20click%20feedback%20and%20let%20Microsoft%20know%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAdam%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hello!

 

We are having some issues uploading photos under the files tab in Teams. It looks like it's uploading and we get no error message but the file never appears. I get an email notification saying that there's a new file with the name ~tmpBFXXXXXXXXXXXXXX.jpg in the library but there's no file. I've tried changing the photo format to .jpeg and turned off live photos but to no avail. If you post a photo in the 'Posts' page it works fine.

 

Anyone experienced something similar?

 

iOS: 13.6.1

Teams: 2.0.20

1 Reply
Nothing I experienced myself but make sure to click feedback and let Microsoft know

Adam