Image not showing in Incoming Webhook

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-78871%22%20slang%3D%22en-US%22%3EImage%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-78871%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Team!!!%20I%20have%20configured%20Incoming%20Webhooks%20in%20some%20Channels%20that%20we%20have%20in%20Microsoft%20Teams%2C%20in%20order%20to%20receive%20notifications%20from%20Octopus%20every%20time%20a%20new%20release%20is%20deployed.%20These%20notifications%20are%20working%20ok%2C%20but%20we%20have%20a%26nbsp%3Bminor%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20we%20configured%20the%20incoming%20webhooks%20we%20left%20the%20default%20image%20that%20Teams%20provide%20to%20be%20shown.%20Later%2C%20we%20edited%20the%20Webhook%20and%20uploaded%20a%20custom%20image%20to%20be%20shown%20when%20the%20notifications%20are%20received%2C%20but%20we%20still%20see%20the%20default%20one.%20Is%20there%20something%20we%20need%20to%20do%20apart%20from%20simply%20uploading%20the%20image%20that%20we%20want%3F%20The%20image%20that%20we%20are%20using%20has%20png%20extension%20and%20its%20size%20is%2050x50.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAna%20Campo%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-78871%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHow-to%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-308016%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-308016%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESeems%20like%20a%20bug.%20Is%20this%20going%20to%20be%20addressed%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-286628%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-286628%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20is%20still%20a%20problem....%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-78883%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-78883%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EApart%20from%20that%2C%20sometime%2C%20and%20this%20also%20happens%20with%20another%20webhooks%20we%20have%20configured%2C%20instead%20of%20having%20the%20image%20that%20we%20configured%20appearing%2C%20what%20we%20see%20is%20an%20image%20with%20'B'%20inside.%20Which%20is%20the%20reason%20for%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1049534%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1049534%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIs%20this%20ever%20going%20to%20get%20fixed%3F%26nbsp%3B%20It%20has%20been%20almost%20a%20year%20now%20since%20the%20last%20comment%20and%20the%20Incoming%20Webhooks%20that%20I%20add%20still%20all%20have%20broken%20images.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1618797%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1618797%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F63118%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Ana%20Campo%20Perez%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20still%20not%20working%20as%20expected%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1649720%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Image%20not%20showing%20in%20Incoming%20Webhook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1649720%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESimilar%20issue%20except%20i%20get%20no%20image%20(error%20maybe%3F)%20regardless%20if%20i%20set%20the%20image%20or%20not.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Hi Team!!! I have configured Incoming Webhooks in some Channels that we have in Microsoft Teams, in order to receive notifications from Octopus every time a new release is deployed. These notifications are working ok, but we have a minor problem.

 

When we configured the incoming webhooks we left the default image that Teams provide to be shown. Later, we edited the Webhook and uploaded a custom image to be shown when the notifications are received, but we still see the default one. Is there something we need to do apart from simply uploading the image that we want? The image that we are using has png extension and its size is 50x50.

 

Thanks in advance!

 

Ana Campo

6 Replies
Highlighted

Apart from that, sometime, and this also happens with another webhooks we have configured, instead of having the image that we configured appearing, what we see is an image with 'B' inside. Which is the reason for this?

Highlighted

This is still a problem....

Highlighted

Seems like a bug. Is this going to be addressed?

Highlighted

Is this ever going to get fixed?  It has been almost a year now since the last comment and the Incoming Webhooks that I add still all have broken images.

Highlighted

@Ana Campo Perez  still not working as expected

After changing an image to desired one and clicking save button i see this (img below)

asrtemsolovev_0-1598623175759.png

 

Highlighted

Similar issue except i get no image (error maybe?) regardless if i set the image or not.