I can solve a Microsoft Team problem. Error Massages (sorry we couldn't connect you).

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1607150%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20can%20solve%20a%20Microsoft%20Team%20problem.%20Error%20Massages%20(sorry%20we%20couldn't%20connect%20you).%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1607150%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E***%20Sorry%20i%20am%20not%20good%20at%20english%20***%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20analyzed%20this%20issue.%3CBR%20%2F%3EI%20found%20that%20this%20problem%20was%20caused%20by%20(Protocals%20TLS%20Version).%3CBR%20%2F%3EData%20running%20through%20the%20App%20requires%20(TLS%20version%201.0%20%2F%201.1%20%2F%201.2).%3CBR%20%2F%3EYou%20can%20come%20here%20to%20solve%20problems%20as%20follows.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%23Registry%20Editor%20%5BAdding%20TLS%20Version%201.0%2F1.1%2F1.2%5D%3CBR%20%2F%3E1.%20Open%20NotePad%3CBR%20%2F%3E2.%20Pate%20Data%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EWindows%20Registry%20Editor%20Version%205.00%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5D%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.0%5D%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.0%5CClient%5D%3CBR%20%2F%3E%22DisabledByDefault%22%3Ddword%3A00000000%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.1%5D%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.1%5CClient%5D%3CBR%20%2F%3E%22DisabledByDefault%22%3Ddword%3A00000000%3CBR%20%2F%3E%22Enabled%22%3Ddword%3A00000001%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.2%5D%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BHKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%5CTLS%201.2%5CClient%5D%3CBR%20%2F%3E%22DisabledByDefault%22%3Ddword%3A00000000%3CBR%20%2F%3E%22Enabled%22%3Ddword%3A00000001%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3E3.%20Save%20As%20%5B%20file%20type%20(.reg)%20%5D%20to%20desktop%3CBR%20%2F%3E4.%20Click%20Run%20file%20.reg%3CBR%20%2F%3E5.%20open%20cmd%20(%20regedit%20)%3CBR%20%2F%3E6.%20go%20to%20path%20(%20HKEY_LOCAL_MACHINE%5CSYSTEM%5CCurrentControlSet%5CControl%5CSecurityProviders%5CSCHANNEL%5CProtocols%20)%3CBR%20%2F%3E7.%20check%20TLS%20Version%20see%20(TLS%201.0%2F1.1%2F1.2)%3CBR%20%2F%3E8.%20Reboot%20system%20Success...%3CBR%20%2F%3E9.%26nbsp%3B%20Run%20App%20Test%20Call%20Vedio%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1607160%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20I%20can%20solve%20a%20Microsoft%20Team%20problem.%20Error%20Massages%20(sorry%20we%20couldn't%20connect%20you).%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1607160%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F768553%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Tao_Panukorn%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

*** Sorry i am not good at english ***

I have analyzed this issue.
I found that this problem was caused by (Protocals TLS Version).
Data running through the App requires (TLS version 1.0 / 1.1 / 1.2).
You can come here to solve problems as follows.

#Registry Editor [Adding TLS Version 1.0/1.1/1.2]
1. Open NotePad
2. Pate Data

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.0]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.0\Client]
"DisabledByDefault"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.1]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.1\Client]
"DisabledByDefault"=dword:00000000
"Enabled"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client]
"DisabledByDefault"=dword:00000000
"Enabled"=dword:00000001


3. Save As [ file type (.reg) ] to desktop
4. Click Run file .reg
5. open cmd ( regedit )
6. go to path ( HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols )
7. check TLS Version see (TLS 1.0/1.1/1.2)
8. Reboot system Success...
9.  Run App Test Call Vedio

1 Reply
Highlighted