SOLVED

HubSite missing global navigation when adding as a tab (with a link)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1665877%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHubSite%20missing%20global%20navigation%20when%20adding%20as%20a%20tab%20(with%20a%20link)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1665877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHubsite%20is%20missing%20the%20global%20navigation%20when%20added%20as%20a%20tab%20on%20a%20Microsoft%20Team.%20But%20it%20renders%20fine%20when%20I%20open%20any%20communication%2Fteam%20site%20in%20browser.%20Any%20one%20experience%20the%20same%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1665877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1666123%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20HubSite%20missing%20global%20navigation%20when%20adding%20as%20a%20tab%20(with%20a%20link)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1666123%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThis%20is%20current%20a%20by%20design%20limitation%20that%20I%20know%20Microsoft%20is%20intending%20to%20solve%2C%20but%20no%20ETA%20when%20this%20might%20happen%20and%20the%20details%20about%20how%20it%20will%20be%20fixed%20%3A(%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1753038%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20HubSite%20missing%20global%20navigation%20when%20adding%20as%20a%20tab%20(with%20a%20link)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1753038%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F574315%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40vsyDSM%3C%2FA%3ESame.%20Very%20annoying.%20Happens%20even%20when%20adding%20it%20as%20a%20website%20link.%20Teams%20browser%20window%20might%20behave%20that%20way%2C%20if%20they%20used%20a%20similar%20way%20to%20access%20the%20files%20tabs%20-%20but%20that's%20just%20a%20guess.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hubsite is missing the global navigation when added as a tab on a Microsoft Team. But it renders fine when I open any communication/team site in browser. Any one experience the same?

 

Thanks

 

3 Replies
Best Response confirmed by ThereseSolimeno (Microsoft)
Solution
This is current a by design limitation that I know Microsoft is intending to solve, but no ETA when this might happen and the details about how it will be fixed :(

@vsyDSMSame. Very annoying. Happens even when adding it as a website link. Teams browser window might behave that way, if they used a similar way to access the files tabs - but that's just a guess.

Does anyone know if this will be fixed?