Microsoft Tech Community Live:  Microsoft Teams Edition
November 09, 2021, 08:00 AM - 12:00 PM (PST)

Getting blank attendance report after teams meeting

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2791452%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGetting%20blank%20attendance%20report%20after%20teams%20meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2791452%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20getting%20blank%20excel%20sheet%20after%20teams%20call%2C%20During%20the%20call%20I%20have%20downloaded%20the%20excel%20sheet%20but%20its%20showing%20only%20112%20attendees%20but%20133%20people%20had%20joined%20that%20call.%3C%2FP%3E%3CP%3EOnce%20I%20have%20downloaded%20sheet%20after%20call%20I%20am%20getting%20blank%20excel%20sheet.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20with%20desktop%20app%20and%20web%20link%20also%20getting%20same%20in%20both.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2791452%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdministrator%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFiles%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMeetings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2796628%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Getting%20blank%20attendance%20report%20after%20teams%20meeting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2796628%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1155310%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40deepak695%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bwere%20you%20able%20to%20sort%20this%20out.%26nbsp%3B%20I've%20had%20the%20same%20issue.%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello All,

 

I am getting blank excel sheet after teams call, During the call I have downloaded the excel sheet but its showing only 112 attendees but 133 people had joined that call.

Once I have downloaded sheet after call I am getting blank excel sheet.

I tried with desktop app and web link also getting same in both.

1 Reply

@deepak695 were you able to sort this out.  I've had the same issue.