For those having issues launching Teams this morning(white screen)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2297548%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFor%20those%20having%20issues%20launching%20Teams%20this%20morning(white%20screen)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2297548%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFor%20all%20those%20still%20having%20issues%20getting%20Teams%20to%20launch%2C%20I%20tried%20deleting%20the%20temp%20files%2C%20credentials%2C%20rebooting(obviously)%2C%20etc.%20The%20only%20fix%20I've%20found%20to%20work%20is%20to%20uninstall%20current%20version%20of%20Teams%2C%20install%20an%20older%20version(I%20used%20this%20version%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fmicrosoft-teams.en.uptodown.com%2Fwindows%2Fdownload%2F2267739%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fmicrosoft-teams.en.uptodown.com%2Fwindows%2Fdownload%2F2267739%3C%2FA%3E).%20It%20will%20then%20prompt%20you%20to%20update%2C%20follow%20the%20update%20link%20and%20install%20the%20most%20recent%20version%20of%20Teams%20again.%20I've%20had%20this%20work%20for%203%20users%20so%20far.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2297548%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

For all those still having issues getting Teams to launch, I tried deleting the temp files, credentials, rebooting(obviously), etc. The only fix I've found to work is to uninstall current version of Teams, install an older version(I used this version: https://microsoft-teams.en.uptodown.com/windows/download/2267739). It will then prompt you to update, follow the update link and install the most recent version of Teams again. I've had this work for 3 users so far.

1 Reply

Hello @Clockdish  Thank you for sharing this information.