Connectors configuration is missing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244043%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3EConnectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244043%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3EHi%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20just%20add%20an%20RSS%20feed%20with%20the%20microsoft%20RSS%20app%20in%20Teams%20in%20general%20channel.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20want%20to%20delete%20this%20feed%20but%20i%20don't%20find%20the%20connectors%20panel%20configuration.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThere%20is%20no%20option%20connectors%20(see%20attached%20screenshot)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20use%20Microsoft%20teams%20free.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1244043%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EConnectors%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ERss%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244097%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244097%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan%20you%20do%20it%20on%20the%20web%20client%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20a%20Teams%20Free%20tenant%20and%20it%20is%20working%20there%20-%20you%20can%20still%20see%20and%20configure%20connectors%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ELet%20me%20know%20how%20you%20get%20on%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%2C%20Chris%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244276%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244276%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F169605%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Christopher%20Hoard%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%20for%20your%20reply.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20tried%20to%20do%20it%20in%20the%20MT%20website.%20It%20doesn't%20work.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt's%20the%20same%20configuration%20as%20the%20windows%20software.%20(see%20screenshot)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENo%20connectors%20configuration.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnother%20solution%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244298%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244298%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F589450%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40MisterSo%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EOk%20try%20this%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ENext%20to%20the%20Team%20name%20select%20ellipsis%20(...)%20%26gt%3B%20manage%20team%20%26gt%3B%20channels%20%26gt%3B%20general%20%26gt%3B%20ellipsis%20(...).%20Can%20you%20see%20connectors%20there%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22ET1.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F178684i9A66D2D5D8FBECFE%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22ET1.JPG%22%20alt%3D%22ET1.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAlso%20make%20sure%20under%20settings%20permissions%20are%20all%20ticked.%20There%20is%20one%20for%20connectors%20which%20may%20be%20switched%20off%20and%20is%20causing%20the%20issue%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22ET2.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F178697i94F69E6A1E018C1A%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22ET2.JPG%22%20alt%3D%22ET2.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EBest%2C%20Chris%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244363%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244363%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F169605%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Christopher%20Hoard%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20did%20what%20you%20said%20to%20me%2C%20as%20you%20can%20see%20there%20is%20no%20%22connectors%22%20link.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20don't%20understand%20the%20problem.%20(sorry%20for%20my%20bad%20english%20%3B)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1244934%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1244934%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F589450%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40MisterSo%3C%2FA%3E%2C%26nbsp%3Bcan%20you%20relate%20to%20this%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fconnectors-missing-due-quot-creator-of-the-team-must-have-an%2Fm-p%2F1244737%23%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fconnectors-missing-due-quot-creator-of-the-team-must-have-an%2Fm-p%2F1244737%23%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIn%20other%20words%2C%20is%20your%20Microsoft%20account%20used%20to%20create%20Teams%20space%20is%20hosted%20on%20Outlook%20or%20another%20email%20service%20provider%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1245006%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1245006%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHaha!%20I%20think%20I%20got%20it!%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EOk%2C%20try%20this%20step%20by%20step%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E1.)%20On%20the%20left%20bar%2C%20press%20the%20ellipsis%20under%20call%20(...)%3CBR%20%2F%3E2.)%20In%20'Find%20an%20App'%20select%20RSS%20and%20select%20it.%20This%20should%20bring%20up%20the%20RSS%20app%3CBR%20%2F%3E3.)%20Select%20'Add%20to%20a%20Team'%3CBR%20%2F%3E4.)%20Search%20for%20the%20channel%20name%20-%20in%20this%20case%20general%20by%20just%20typing%20in%20'G'%2C%20select%20set%20up%20a%20connector%3CBR%20%2F%3E5.)%20It%20will%20go%20to%20a%20screen%20which%20tries%20to%20set%20up%20the%20connector.%20Don't%20put%20anything%20in%2C%20just%20select%20cancel%20at%20the%20bottom%2C%20this%20should%20fall%20back%20to%20the%20connector%20screen%3CBR%20%2F%3E6.)%20Select%20'configured'%20under%20Manage%3CBR%20%2F%3E7.)%20Select%20'1%20configured'%20under%20RSS%2C%20then%20Manage%3CBR%20%2F%3E8.)%20Select%20Remove%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20really%20hope%20this%20solves%20it%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%2C%20Chris%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1245367%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1245367%22%20slang%3D%22fr-FR%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F169605%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Christopher%20Hoard%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20works%20%3B)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20still%20don't%20have%20the%20connectors%20link%20that%20appears%20like%20yours%20but%20it%20still%20works%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3Ethank%20you%20Chris%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1761837%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1761837%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F589450%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40MisterSo%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20went%20to%20the%20Find%20an%20app%20and%20search%20for%20RSS%20and%20fond%20nothing.%26nbsp%3B%20I%20know%20the%20RSS%20feed%20was%20available%20I%20have%20used%20it%20and%20for%20the%20Teams%20I%20have%20used%20it%20in%20the%20feeds%20still%20work.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDid%20MS%20removed%20the%20function%2C%20if%20so%20what%20replaced%20it%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ethanks%3C%2FP%3E%3CP%3EDon%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1974732%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connectors%20configuration%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1974732%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThanks%20for%20this!%20I%20knew%20I%20had%20somehow%20arrived%20at%20the%20configure%20screen.%20I%20appreciate%20the%20steps.%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi,

 

I've just add an RSS feed with the microsoft RSS app in Teams in general channel.

 

I want to delete this feed but i don't find the connectors configuration panel.

 

There is no option connectors (see attached screenshot)

 

I use Microsoft teams free.

 

Thanks

9 Replies
Can you do it on the web client at https://teams.microsoft.com/

I have a Teams Free tenant and it is working there - you can still see and configure connectors

Let me know how you get on

Best, Chris

@Christopher Hoard 

 

Thank you for your reply.

 

I've tried to do it in the MT website. It does not work.

 

It's the same configuration as the windows software. (see screenshot)

 

No connectors configuration.

 

Another solution ?

 

Thank you

@MisterSo 

 

Ok try this

 

Next to the Team name select ellipsis (...) > manage team > channels > general > ellipsis (...). Can you see connectors there?

 

ET1.JPG

 

Also make sure under settings permissions are all ticked. There is one for connectors which may be switched off and is causing the issue

 

ET2.JPG

 

Best, Chris

@Christopher Hoard 

 

I did what you said to me, as you can see there is no "connectors" link.

 

I don't understand the problem. (sorry for my bad english ;)

 

Thanks

 

@MisterSo, can you relate to this: https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams/connectors-missing-due-quot-creator-of-the-te...

 

In other words, is your Microsoft account used to create Teams space is hosted on Outlook or another email service provider?

Haha! I think I got it!

Ok, try this step by step

1.) On the left bar, press the ellipsis under call (...)
2.) In 'Find an App' select RSS and select it. This should bring up the RSS app
3.) Select 'Add to a Team'
4.) Search for the channel name - in this case general by just typing in 'G', select set up a connector
5.) It will go to a screen which tries to set up the connector. Don't put anything in, just select cancel at the bottom, this should fall back to the connector screen
6.) Select 'configured' under Manage
7.) Select '1 configured' under RSS, then Manage
8.) Select Remove

I really hope this solves it

Best, Chris

@Christopher Hoard 

 

It works ;)

 

I still don't have the connectors link that appears like yours but it still works

 

thank you Chris

@MisterSo 

 

I went to the Find an app and search for RSS and fond nothing.  I know the RSS feed was available I have used it and for the Teams I have used it in the feeds still work.  

 

Did MS removed the function, if so what replaced it?

 

thanks

Don

Thanks for this! I knew I had somehow arrived at the configure screen. I appreciate the steps.