Home

Connection Problem: Failed to connect to settings endpoint

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3EConnection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20started%20getting%20this%20error%20from%20past%202-3%20months.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-left%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F108163i68035D2123FD03B7%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22issue.png%22%20title%3D%22issue.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-432277%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-432277%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi!%20Some%20questions%3A%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EFrom%20the%20desktop%20app%3F%3CBR%20%2F%3EDoes%20web%20work%20fine%3F%3CBR%20%2F%3EAlsways%20this%20message%20or%20working%20sometimes%3F%3CBR%20%2F%3ETried%20from%20different%20device%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAdam%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-432301%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Connection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-432301%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%2C%20this%20issue%20is%20from%20desktop%20app.%20Web%20is%20working%20fine.%20Always%20got%20this%20message.%20Not%20tried%20on%20other%20device.%20FYI%20-%20No%20VPN%20on%20my%20machine.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
ravikumarjoshi
New Contributor

I started getting this error from past 2-3 months.

issue.png

 

2 Replies
Highlighted
Hi! Some questions:

From the desktop app?
Does web work fine?
Alsways this message or working sometimes?
Tried from different device?

Adam
Yes, this issue is from desktop app. Web is working fine. Always got this message. Not tried on other device. FYI - No VPN on my machine.
Related Conversations