Home

Cannot connect to Azure Pipelines, login loop

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1164035%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20connect%20to%20Azure%20Pipelines%2C%20login%20loop%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1164035%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20everyone%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20connect%20to%20azure%20pipelines%20app%2C%20but%20I%20get%20stuck%20in%20login%20loop.%3C%2FP%3E%3CP%3E1.%20When%20I%20click%20on%20sign%20in%2C%20I%20get%20Pick%20an%20Account%20window%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22EvaldasU_0-1581340344719.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F170074i31C562DFA8B15641%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22EvaldasU_0-1581340344719.png%22%20alt%3D%22EvaldasU_0-1581340344719.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E2.%20When%20I%20click%20on%20account-%20window%20changes%20to%20Loading%20identity%20providers%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22EvaldasU_1-1581340505340.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F170075iEF81E9321B7ED13C%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22EvaldasU_1-1581340505340.png%22%20alt%3D%22EvaldasU_1-1581340505340.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E3.%20And%20then%20goes%20back%20to%20Pick%20an%20account%20window%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20using%20desktop%20client%2C%20web%20client%20in%20multiple%20browser.%20Event%20tried%20to%20use%20another%20computer%2C%20but%20nothing%20helps.%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20anyone%20give%20advice%20on%20this%20problem%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1164035%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1288316%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20connect%20to%20Azure%20Pipelines%2C%20login%20loop%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1288316%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F551552%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40EvaldasU%3C%2FA%3EI've%20been%20suffering%20from%20this%20too%20for%20as%20long%20as%20I%20can%20remember.%20Did%20you%20find%20a%20solution%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Hello everyone,

I am trying to connect to azure pipelines app, but I get stuck in login loop.

1. When I click on sign in, I get Pick an Account window:

EvaldasU_0-1581340344719.png

2. When I click on account- window changes to Loading identity providers

EvaldasU_1-1581340505340.png

3. And then goes back to Pick an account window

 

I tried using desktop client, web client in multiple browser. Event tried to use another computer, but nothing helps.

Can anyone give advice on this problem?

Thanks.

 

 

1 Reply
Highlighted

@EvaldasUI've been suffering from this too for as long as I can remember. Did you find a solution?