Home

Call Queue connects but no audio

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-738642%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECall%20Queue%20connects%20but%20no%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-738642%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20else%20had%20issues%20with%20call%20queues%20via%20direct%20routing.%26nbsp%3B%20Call%20connects%20but%20no%20audio.....%20has%20anyone%20had%20this%20and%20found%20a%20resolution%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-738642%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBest%20Practices%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHow-to%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-738675%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Call%20Queue%20connects%20but%20no%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-738675%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260731%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40WelshViking%3C%2FA%3E%26nbsp%3BHello%2C%20yes%20we%20have%20the%20same%20problem%20and%20a%20support%20call%20open%20with%20Microsoft.%20No%20solution%20yet.%20Are%20you%20using%20a%20Ribbon%20SBC%20or%20another%20vendor%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%3C%2FP%3E%3CP%3ESascha%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-738842%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Call%20Queue%20connects%20but%20no%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-738842%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260731%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40WelshViking%3C%2FA%3E%26nbsp%3BIs%20this%20answering%20the%20call%20on%20the%20Teams%20client%20or%20SfB%2FPhone%3F%20It%20should%20work%20on%20a%20Teams%20client.%20What%20SBC%20and%20version%20are%20you%20using%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-753613%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Call%20Queue%20connects%20but%20no%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-753613%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260731%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40WelshViking%3C%2FA%3E%26nbsp%3BHello%2C%20we%20are%20having%20the%20problem%20with%20the%20SWELite%20and%20if%20I%20read%20the%20posts%20in%20this%20thread%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Teams%2FAuto-Attendant-and-Call-Queues-with-Direct-Routing%2Fm-p%2F753569%23M34903%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Teams%2FAuto-Attendant-and-Call-Queues-with-Direct-Routing%2Fm-p%2F753569%23M34903%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bcorrectly%2C%20it%20is%20an%20issue%20that%20Ribbon%20and%20Microsoft%20are%20working%20on.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%3C%2FP%3E%3CP%3ESascha%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-754682%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Call%20Queue%20connects%20but%20no%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-754682%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F23116%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Sascha%20Stops%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Sorry%20to%20take%20so%20long%20coming%20back%20to%20you..%20Yes%20we%20are%20also%20using%20the%20Swe%20Lite.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
WelshViking
Contributor

Hi All

 

Has anyone else had issues with call queues via direct routing.  Call connects but no audio..... has anyone had this and found a resolution

4 Replies

@WelshViking Hello, yes we have the same problem and a support call open with Microsoft. No solution yet. Are you using a Ribbon SBC or another vendor?

 

Regards

Sascha

@WelshViking Is this answering the call on the Teams client or SfB/Phone? It should work on a Teams client. What SBC and version are you using?

@WelshViking Hello, we are having the problem with the SWELite and if I read the posts in this thread https://techcommunity.microsoft.com/t5/Microsoft-Teams/Auto-Attendant-and-Call-Queues-with-Direct-Ro... correctly, it is an issue that Ribbon and Microsoft are working on.

 

Regards

Sascha

@Sascha Stops  Sorry to take so long coming back to you.. Yes we are also using the Swe Lite.  

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
50 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
32 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
15 Replies
Dev channel update to 80.0.355.1 is live
josh_bodner in Discussions on
67 Replies