[BUG] contact group disappear and not sync witch webapp an desktopapp

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1336042%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%5BBUG%5D%20contact%20group%20disappear%20and%20not%20sync%20witch%20webapp%20an%20desktopapp%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1336042%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOK%20another%20bug.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Efirst%20i%20created%20contact%20group%20in%20chat%20%26gt%3B%20contacts.%20Everything%20was%20ok%20to%20the%20moment%20i%20found%20out%20that%20user%20avatar%20didn't%20update%20(employee%20from%20organization%20started%20adding%20photo%20to%20contact%20info)%3C%2FP%3E%3CP%3EThen%20i%20try%20re-login%20again%20to%20desktopapp%20and%20...%20all%20created%20contact%20group%20disappear%20%3A%5C%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3Ethen%20i%20check%20my%20android%20app%20and%20what%20weird%2C%20contact%20group%20are%20showing%20%3A%5C%3C%2Fimg%3E%20so%20i%20try%20webapp%20and%20that%20same%20as%20in%20desktopapp%20no%20contact.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20think%20there%20is%20issue%20with%20synchronization%20but%202%20of%203%20app%20have%20problem%20%3A%5C%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EOther%20thing%20i%20found%20is%20that%20there%20are%20some%20post%20on%20uservoice%20from%20almost%20a%20year%20ago%20with%20that%20same%20problem%20without%20resolving%20form%20MS%20site%20%3A(%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ehere%20are%20screen%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E1.%20contacts%20after%20re-login%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22desktopapp.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20463px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F186510i6689561DE693A5A4%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22desktopapp.jpg%22%20alt%3D%22This%20is%20from%20desktop%20app%20after%20relogin%22%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-caption%22%20onclick%3D%22event.preventDefault()%3B%22%3EThis%20is%20from%20desktop%20app%20after%20relogin%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E2.webapp%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22webapp.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20492px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F186512i30301D37735BA825%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22webapp.jpg%22%20alt%3D%22webapp.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E3.%20and%20andoid%20app%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22android.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20461px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F186513i276ECADD2AC6326D%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22android.jpg%22%20alt%3D%22android.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1336042%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EChat%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1495639%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%5BBUG%5D%20contact%20group%20disappear%20and%20not%20sync%20witch%20webapp%20an%20desktopapp%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1495639%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F628899%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jan_ostrowski_cdnp%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bwe%20have%20the%20same%20issue%2C%20do%20you%20have%20a%20solution%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

OK another bug.

 

first i created contact group in chat > contacts. Everything was ok to the moment i found out that user avatar didn't update (employee from organization started adding photo to contact info)

Then i try re-login again to desktopapp and ... all created contact group disappear :\

then i check my android app and what weird, contact group are showing :\ so i try webapp and that same as in desktopapp no contact.

I think there is issue with synchronization but 2 of 3 app have problem :\

Other thing i found is that there are some post on uservoice from almost a year ago with that same problem without resolving form MS site :(

 

here are screen:

1. contacts after re-login

This is from desktop app after reloginThis is from desktop app after relogin 

 

2.webapp

webapp.jpg

 

3. and andoid app

android.jpg

1 Reply

@jan_ostrowski_cdnp we have the same issue, do you have a solution?