Microsoft Tech Community Live:  Microsoft Teams Edition
November 09, 2021, 08:00 AM - 12:00 PM (PST)
SOLVED

Bot icon is not visible in the response message in Microsoft Teams

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1993056%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBot%20icon%20is%20not%20visible%20in%20the%20response%20message%20in%20Microsoft%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1993056%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20the%20bot%20responds%20to%20any%20bot%20command%20it%20displays%20a%20response%20in%20reply%20to%20that%20command%20Bot%20icon%20is%20not%20visible(below%20image).%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22sunnykalola_1-1608118455150.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F241017i644AB808775EF439%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22sunnykalola_1-1608118455150.png%22%20alt%3D%22sunnykalola_1-1608118455150.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EHere%2C%20ideally%2C%20it%20should%20display%20bot%20Icon%20instead%20of%20placeholder.%3C%2FP%3E%3CP%3Ecan%20anyone%20help%20with%20that%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1993056%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2016658%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bot%20icon%20is%20not%20visible%20in%20the%20response%20message%20in%20Microsoft%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2016658%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F745982%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40sunnykalola%3C%2FA%3E%2C%20%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EReview%20here%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fstackoverflow.com%2Fquestions%2F54203315%2Fms-teams-bot-icon-is-not-displayed%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fstackoverflow.com%2Fquestions%2F54203315%2Fms-teams-bot-icon-is-not-displayed%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAfter%20doing%20that%2C%20wait%20for%20some%20propagation%20time%2C%20then%20if%20it%20still%20does%20not%20display%20log%20out%20of%20Teams%2C%20close%20off%20Teams%20completely%20and%20clear%20the%20cache%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommsverse.blog%2F2018%2F09%2F28%2Fclear-the-microsoft-teams-client-cache%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fcommsverse.blog%2F2018%2F09%2F28%2Fclear-the-microsoft-teams-client-cache%2F%3C%2FA%3E)%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ELet%20me%20know%20if%20that%20worked%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%2C%20Chris%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

When the bot responds to any bot command it displays a response in reply to that command Bot icon is not visible(below image). 

sunnykalola_1-1608118455150.png

Here, ideally, it should display bot Icon instead of placeholder.

can anyone help with that?

2 Replies
best response confirmed by adam deltinger (MVP)
Solution
Hi @sunnykalola,

Review here

https://stackoverflow.com/questions/54203315/ms-teams-bot-icon-is-not-displayed

After doing that, wait for some propagation time, then if it still does not display log out of Teams, close off Teams completely and clear the cache (https://commsverse.blog/2018/09/28/clear-the-microsoft-teams-client-cache/)

Let me know if that worked

Best, Chris