Bad Request at https://teams.microsoft.com/

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-31487%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-31487%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ETeams%20is%20up%20and%20running%20in%20our%20tenant%20but%20when%20I%20browse%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3Eit%20redirects%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fundefined%2F_%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fundefined%2F_%3C%2FA%3Eand%20displays%20the%20text%20%22Bad%20Request%22.%20The%20client%20is%20working%20fine%20and%20the%20web%20portal%20was%20previously%20working%20fine%20too.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-31487%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-31594%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-31594%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EYes%20-%20works%20fine%20in%20Chrome.%20Same%20error%20in%20IE%20even%20after%20deleting%20browser%20cache.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThere%20is%20some%20redirect%20going%20on%20in%20IE%20to%20take%20me%20to%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fundefined%2F_%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2Fundefined%2F_%3C%2FA%3E.%20Seems%20the%20URL%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F_%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F_%3C%2FA%3E(with%20an%20underscore%20at%20the%20end%20works)%20but%20not%20the%20plain%20URL.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-31592%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-31592%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20Desktop%20app%20works%20fine.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-31547%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-31547%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20work%20perfectly%20for%20me%20using%20IE...have%20you%20considered%20to%20use%20Teams%20Desktop%20App%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-31510%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-31510%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ETry%20another%20browser%2C%20I%20had%20the%20same%20issue%20but%20only%20in%20Edge%2C%20not%20Chrome...%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1899729%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1899729%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F4474%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Barry%20Caruth%3C%2FA%3EThis%20is%20solved%20by%20using%20'sudo%20teams'.%20So%20somewhere%20is%20a%20permission%20problem%2C%20probably%20with%20a%20file.%20Question%20is.....%20which%20file%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1899750%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bad%20Request%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1899750%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdditional.....%20in%20my%20situation%2C%20the%20web-browser%20is%20working%20fine%20with%20teams.%20My%20'bad%20request'%20is%20when%20I%20use%20the%20desktop%20app.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Teams is up and running in our tenant but when I browse to https://teams.microsoft.com/ it redirects to https://teams.microsoft.com/undefined/_ and displays the text "Bad Request". The client is working fine and the web portal was previously working fine too.

6 Replies
Highlighted

Try another browser, I had the same issue but only in Edge, not Chrome...

Highlighted
Teams work perfectly for me using IE...have you considered to use Teams Desktop App?
Highlighted

The Desktop app works fine.

Highlighted

Yes - works fine in Chrome. Same error in IE even after deleting browser cache.

 

There is some redirect going on in IE to take me to https://teams.microsoft.com/undefined/_. Seems the URL https://teams.microsoft.com/_ (with an underscore at the end works) but not the plain URL.

Highlighted

@Barry CaruthThis is solved by using 'sudo teams'. So somewhere is a permission problem, probably with a file. Question is..... which file?

 

Highlighted
Additional..... in my situation, the web-browser is working fine with teams. My 'bad request' is when I use the desktop app.