Assignments - There was a problem when attaching this file. Please remove and try again

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2085991%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAssignments%20-%20There%20was%20a%20problem%20when%20attaching%20this%20file.%20Please%20remove%20and%20try%20again%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2085991%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe've%20seen%20this%20error%20occur%20repeatedly%20for%203%20students%20over%20the%20past%20few%20weeks%20since%20Christmas.%20It's%20occuring%20on%20the%20windows%20app%20and%20via%20Chrome%2C%20both%20are%20running%20the%20latest%20version.%20It's%20at%20the%20point%20of%20submitting%20an%20assignment.%20We've%20tried%20creating%20a%20brand%20new%20word%20document%20with%20only%20one%20sentence%20in%20it%2C%20thinking%20it%20was%20the%20file%20with%20the%20issue.%20The%20issue%20appears%20to%20follow%20the%20student%2C%20no%20matter%20what%20device%20they%20use%20to%20upload%20the%20assignment.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20thoughts%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPhil%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2085991%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Eassignments%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHomework%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMy%20work%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUpload%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Senior Member

We've seen this error occur repeatedly for 3 students over the past few weeks since Christmas. It's occuring on the windows app and via Chrome, both are running the latest version. It's at the point of submitting an assignment. We've tried creating a brand new word document with only one sentence in it, thinking it was the file with the issue. The issue appears to follow the student, no matter what device they use to upload the assignment.

 

Any thoughts?

 

Thanks,

 

Phil

1 Reply
Hi! Have the affected students been added to the class after the assignment was created? If this is the case, edit the assignment and assign to class again.

Also check the SharePoint permissions on the users. There’s a guide further down on this link:

https://answers.microsoft.com/en-us/education_ms/forum/all/cant-upload-files-to-assignment/0aad6f7e-...

Adam