Stream - Interactivity Forms Not loading in embeded website

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2159726%22%20slang%3D%22en-US%22%3EStream%20-%20Interactivity%20Forms%20Not%20loading%20in%20embeded%20website%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2159726%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESimilar%20to%20the%20post%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-stream-forum%2Fembedded-quiz-form-interactivity-intermittent-and-buggy%2Fm-p%2F1048996%2Fpage%2F3%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-stream-forum%2Fembedded-quiz-form-interactivity-intermittent-and-buggy%2Fm-p%2F1048996%2Fpage%2F3%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20struggling%20to%20get%20Forms%20to%20load%20in%20a%20embeded%20version%20when%20I%20share%20it%20on%203rd%20party%20hosted%20website%20which%20is%20meant%20for%20internal%20people%20only.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EInstead%2C%20a%20loading%20screen%20just%20appears%20and%20no%20option%2Fmessage%20allows%20me%20to%20click%20launch%20form.%26nbsp%3B%20It%20worked%20on%20the%20same%20website%20maybe%202%20weeks%20ago%2C%20so%20wonder%20if%20any%20code%20changes%20may%20have%20thrown%20this%20out%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20checked%20the%20version%20number%20of%20stream%26nbsp%3B%3CSPAN%20class%3D%22bold-text%20ng-binding%22%3EVersion%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22ng-binding%22%3E1.0.2531.11%3C%2FSPAN%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20logged%20into%20forms%20to%20make%20sure%20this%20isn't%20the%20reason%20why%20the%20form%20isn't%20loading%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20closed%20all%20tabs%20down%20to%20check%20to%20see%20if%20it%20is%20another%20version%20of%20MS%20forms%20conflicting%20with%20the%20request.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20tried%20chrome%20and%20edge%20to%20make%20sure%20it%20isn't%20browser%20specific.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20would%20be%20appreciated%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Visitor

Similar to the post:

https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-stream-forum/embedded-quiz-form-interactivity-inter...

 

I am struggling to get Forms to load in a embeded version when I share it on 3rd party hosted website which is meant for internal people only.

 

Instead, a loading screen just appears and no option/message allows me to click launch form.  It worked on the same website maybe 2 weeks ago, so wonder if any code changes may have thrown this out?

 

I have checked the version number of stream Version 1.0.2531.11
I have logged into forms to make sure this isn't the reason why the form isn't loading

I have closed all tabs down to check to see if it is another version of MS forms conflicting with the request.

I have tried chrome and edge to make sure it isn't browser specific. 

 

Any help would be appreciated

0 Replies