Stream Embedded Videos in OneNote

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2887702%22%20slang%3D%22en-US%22%3EStream%20Embedded%20Videos%20in%20OneNote%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2887702%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20having%20trouble%20embedding%20videos%20into%20OneNote.%20The%20only%20way%20I%20can%20see%20the%20embedded%20video%20is%20within%20Internet%20Explorer.%20When%20I%20use%20Microsoft%20Edge%20or%20Google%20Chrome%20I%20receive%20this%20error%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EClient%20Session%20ID%20b0e9f7db-c2f7-40ee-8f5c-93a81f66a79a%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI'm%20not%20sure%20what%20this%20means%20nor%20do%20I%20know%20a%20way%20to%20fix%20it.%20Does%20anyone%20else%20know%20how%20to%20fix%20this%20issue%3F%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThis%20is%20how%20it%20looks%20in%20Edge%3A%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Molly12345_0-1635279370613.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F320168i34B3859AF51F72C6%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Molly12345_0-1635279370613.png%22%20alt%3D%22Molly12345_0-1635279370613.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThank%20you.%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hello,

 

I'm having trouble embedding videos into OneNote. The only way I can see the embedded video is within Internet Explorer. When I use Microsoft Edge or Google Chrome I receive this error: 

Client Session ID b0e9f7db-c2f7-40ee-8f5c-93a81f66a79a

I'm not sure what this means nor do I know a way to fix it. Does anyone else know how to fix this issue? 

 

This is how it looks in Edge: 

Molly12345_0-1635279370613.png

 

Thank you. 

1 Reply
This is likely because the browser you are using are blocking certain cookies. I had a similar problem where my settings blocked cookies and things wouldn't load. Instead I added some of the URLs to allow cross site cookies, here is a page I used to get the list of hostnames: https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/troubleshoot/teams-sign-in/sign-in-loop