Stream Embed Not Loading

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-274533%22%20slang%3D%22en-US%22%3EStream%20Embed%20Not%20Loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-274533%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20embedded%20a%20Microsoft%20Stream%20video%20on%20a%20SharePoint%20Online%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20works%20in%20all%20browser%20except%20IE%2011%20for%20some%20reason%20even%20though%20I%20am%20logged%20in.%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20anyone%20tell%20me%20what%20the%20issue%20may%20be%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-277657%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Stream%20Embed%20Not%20Loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-277657%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIt%20could%20be%20a%20%22Trusted%20sites%22%20issue%20with%20IE.%20See%20this%20other%20post%20with%20how%20to%20make%20sure%20that%20the%20hosting%20page%20(SharePoint)%20and%20Stream%20are%20in%20the%20same%20trusted%20sites%20zone.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Stream-Forum%2FStream-video-shared-on-Yammer-login-is-required%2Fm-p%2F110074%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Stream-Forum%2FStream-video-shared-on-Yammer-login-is-required%2Fm-p%2F110074%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I have embedded a Microsoft Stream video on a SharePoint Online page.

It works in all browser except IE 11 for some reason even though I am logged in.

Can anyone tell me what the issue may be?

 

1 Reply

It could be a "Trusted sites" issue with IE. See this other post with how to make sure that the hosting page (SharePoint) and Stream are in the same trusted sites zone.

 

https://techcommunity.microsoft.com/t5/Microsoft-Stream-Forum/Stream-video-shared-on-Yammer-login-is...