SOLVED

Screen captures recorded via Chrome just spin on playback

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1900358%22%20slang%3D%22en-US%22%3EScreen%20captures%20recorded%20via%20Chrome%20just%20spin%20on%20playback%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1900358%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%20team%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20tried%20twice%20now%20to%20record%20a%20screen%20capture%20via%20the%20stream%20website.%20Both%20times%20it's%20worked%2C%20but%20upon%20trying%20to%20play%20it%20back%20all%20I%20get%20is%20the%20spinning%20progress%20'circle'.%20Colleagues%20have%20followed%20the%20URL%20for%20the%20share%20and%20get%20the%20same.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20download%20and%20put%20the%20video%20on%20our%20stored%20drive%2C%20but%20a%20colleague%20is%20still%20seeing%20different%20to%20I%20when%20I%20run%20the%20download.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20ideas%3F%20If%20I%20could%20actually%20share%20with%20my%20colleagues%20this%20would%20be%20such%20an%20awesome%20tool.%20I%20recorded%20a%20Teams%20meeting%20(with%20a%20screenshare)%20last%20week%20and%20it%20seemingly%20worked%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%3C%2FP%3E%3CP%3EAndy%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1900391%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Screen%20captures%20recorded%20via%20Chrome%20just%20spin%20on%20playback%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1900391%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20should%20add%2C%20the%20last%20two%20of%20my%20attempts%20have%20been%20to%20record%20a%20short%20demo%20of%20an%20AWS%20service.%20Sadly%20I%20tried%20the%20comparable%20Azure%20offering%20first%20an%20it%20wasn't%20as%20good.%20I%20hope%20me%20trying%20to%20record%20AWS%20functionality%20isn't%20the%20issue...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%3C%2FP%3E%3CP%3EAndy%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hey team,

 

I've tried twice now to record a screen capture via the stream website. Both times it's worked, but upon trying to play it back all I get is the spinning progress 'circle'. Colleagues have followed the URL for the share and get the same.

 

I tried to download and put the video on our stored drive, but a colleague is still seeing different to I when I run the download.

 

Any ideas? If I could actually share with my colleagues this would be such an awesome tool. I recorded a Teams meeting (with a screenshare) last week and it seemingly worked fine.

 

Cheers

Andy

3 Replies

I should add, the last two of my attempts have been to record a short demo of an AWS service. Sadly I tried the comparable Azure offering first an it wasn't as good. I hope me trying to record AWS functionality isn't the issue...

 

Cheers

Andy

Best Response confirmed by andygale (New Contributor)
Solution
Was it a silent recording with no audio? We have an issue with screen recordings with no audio that we are in the process of fixing.

See this other thread:
https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-stream-forum/video-playback-not-working-for-screen-...

Hi Marc,

 

Thanks for the reply - I believe it was a silent recording, I'll give the work around a go and record with  my mic running.

 

Cheers,

Andy