SOLVED

Opload Video Option Missing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-912177%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOpload%20Video%20Option%20Missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-912177%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20Upload%20Video%20option%20is%20not%20available%20for%20some%20users%20under%20the%20Create%20menu.%26nbsp%3B%20Any%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-912260%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Opload%20Video%20Option%20Missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-912260%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F169605%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Christopher%20Hoard%3C%2FA%3EHi%20Chris.%26nbsp%3B%20Thanks%20for%20your%20message.%26nbsp%3B%20The%20issue%20has%20now%20been%20resolved.%26nbsp%3B%20I'm%20told%20that%20it%20was%20something%20to%20do%20with%20licencing.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20your%20help%20anyway.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EGeraint%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-912208%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Opload%20Video%20Option%20Missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-912208%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F425594%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40GeraintWilliams435%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EHope%20you%20are%20well.%20In%20the%20Stream%20Admin%20Portal%20has%20the%20restrict%20video%20uploads%20been%20turned%20on%3F%20This%20may%20be%20causing%20it!%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F137421i36C0B44C15FD0092%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22StreamRestriction.PNG%22%20title%3D%22StreamRestriction.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EEither%20that%20or%20maybe%20a%20licencing%20issue%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EHope%20that%20answers%20your%20question!%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EBest%2C%20Chris%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

The Upload Video option is not available for some users under the Create menu.  Any ideas?

 

Thanks

2 Replies
Best Response confirmed by GeraintWilliams435 (New Contributor)
Solution

@GeraintWilliams435 

 

Hope you are well. In the Stream Admin Portal has the restrict video uploads been turned on? This may be causing it!

 

StreamRestriction.PNG

 

Either that or maybe a licencing issue?

 

Hope that answers your question!

 

Best, Chris

@Christopher HoardHi Chris.  Thanks for your message.  The issue has now been resolved.  I'm told that it was something to do with licencing.

 

Thanks for your help anyway.

 

Geraint