Office 365 Stream - no sound, just video

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-137075%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOffice%20365%20Stream%20-%20no%20sound%2C%20just%20video%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-137075%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20testing%20the%20use%20of%20Stream.%26nbsp%3B%20Uploaded%20a%20couple%20of%20videos%20which%20play%20fine%20on%20Stream%20with%20both%26nbsp%3Bvideo%20and%20sound.%26nbsp%3B%20Got%20one%20video%20which%26nbsp%3BStream%20only%20shows%20the%20video%20but%20has%20no%20sound.%26nbsp%3B%20The%20video%20has%20sound%20when%20played%20in%20GOM%20player.%26nbsp%3B%20Any%20help%20will%20be%20much%20appreciated.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-299032%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20365%20Stream%20-%20no%20sound%2C%20just%20video%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-299032%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20exactly%20the%20same%20issue%20-%20plays%20perfectly%20well%20on%20iPhone%20when%20subtitles%20are%26nbsp%3Bselected%26nbsp%3Band%20the%20audio%20changed%20to%20aac_und_2_127_1_1%20is%20there%20no%20way%20to%20affect%20this%20within%20the%20Stream%20portal%3F%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-252841%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20365%20Stream%20-%20no%20sound%2C%20just%20video%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-252841%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20had%20this%20same%20issue%20with%20MXF%20files%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-137554%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20365%20Stream%20-%20no%20sound%2C%20just%20video%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-137554%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks!%20will%20check%20and%20get%20back.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-137516%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Office%20365%20Stream%20-%20no%20sound%2C%20just%20video%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-137516%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIt's%20possible%20there%20is%20something%20that%20our%20encoders%20don't%20like%20about%20that%20one%20video.%20We%20handle%20a%20vast%20array%20of%20different%20video%2Faudio%20formats%2C%20but%20it's%20possible%20some%20times%20we%20can't%20encode%20something.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIf%20you%20wanted%20to%20send%20me%20a%20private%20message%20and%20get%20me%20the%20original%20video%20(if%20you%20are%20okay%20with%20sharing%20it%20with%20us%20at%20Microsoft)%2C%20we%20can%20have%20one%20of%20our%20encoding%20engineers%20process%20the%20video%20and%20see%20what%20error%2Fissues%20our%20encoder%20sees%20when%20trying%20it.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

I am testing the use of Stream.  Uploaded a couple of videos which play fine on Stream with both video and sound.  Got one video which Stream only shows the video but has no sound.  The video has sound when played in GOM player.  Any help will be much appreciated.

4 Replies
Highlighted

It's possible there is something that our encoders don't like about that one video. We handle a vast array of different video/audio formats, but it's possible some times we can't encode something.

 

If you wanted to send me a private message and get me the original video (if you are okay with sharing it with us at Microsoft), we can have one of our encoding engineers process the video and see what error/issues our encoder sees when trying it.

Highlighted

Thanks! will check and get back.

Highlighted

I've had this same issue with MXF files

Highlighted

I have exactly the same issue - plays perfectly well on iPhone when subtitles are selected and the audio changed to aac_und_2_127_1_1 is there no way to affect this within the Stream portal?