Frequent Failure to Load

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1570450%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFrequent%20Failure%20to%20Load%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1570450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20created%20a%20SharePoint%20intranet%20site%20for%20my%20organization%20and%20have%20included%20around%20a%20dozen%20tutorial%20videos%20that%20I%20have%20embedded.%20For%20several%20hours%20in%20the%20mornings%20over%20the%20last%20few%20days%2C%20the%20embedded%20videos%20will%20not%20load%2C%20and%20when%20I%20go%20to%20microsoftstream.com%2C%20I%20am%20getting%20%22The%20server%20encountered%20an%20error%20while%20searching%20for%20videos%20-%20please%20try%20again%20later%22.%26nbsp%3B%20Embedded%20videos%20show%20%22Failed%20to%20load%20this%20video%2C%20please%20try%20again%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20literally%20started%20happening%20the%20day%20of%20our%20go-live%2C%20so%20it%20is%20extremely%20frustrating%20and%20making%20us%20look%20like%20we%20don't%20know%20what%20we%20are%20doing.%20It's%20ridiculous.%20I%20figured%20that%20I%20would%20have%20FEWER%20problems%20embedding%20using%20MS'%20own%20video%20service%2C%20not%20more.%20I%20shouldn't%20have%20to%20go%20start%20a%20Youtube%20channel%20in%20order%20to%20embed%20videos%20that%20will%20show%20up%20reliably.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20anyone%20advise%20if%20there%20is%20some%20fix%20for%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1570450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Estream%20failure%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Evideo%20not%20working%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

I have created a SharePoint intranet site for my organization and have included around a dozen tutorial videos that I have embedded. For several hours in the mornings over the last few days, the embedded videos will not load, and when I go to microsoftstream.com, I am getting "The server encountered an error while searching for videos - please try again later".  Embedded videos show "Failed to load this video, please try again"

 

This literally started happening the day of our go-live, so it is extremely frustrating and making us look like we don't know what we are doing. It's ridiculous. I figured that I would have FEWER problems embedding using MS' own video service, not more. I shouldn't have to go start a Youtube channel in order to embed videos that will show up reliably.

 

Can anyone advise if there is some fix for this?

 

 

 

0 Replies