Auto-generate Captions "Something Went Wrong"

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1652218%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAuto-generate%20Captions%20%22Something%20Went%20Wrong%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1652218%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EWe%20did%20a%20Teams%20live%20Event%20yesterday%20where%2C%20once%20finished%2C%20we've%20downloaded%20the%20recording%20and%20uploaded%20into%20MS%20Stream%20to%20make%20distribute.%20Stream%20is%20not%20auto-generating%20captions%2C%20though.%20In%20the%20Settings%20panels%2C%20language%20is%20set%20to%20English%20and%20auto-generate%20is%20checked%20but%20in%20the%20video%20player%20window%2C%20the%20Transcript%20Window%20has%20an%20error%20saying%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%22Something%20went%20wrong%20and%20we're%20not%20sure%20why.%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20it%20just%20that%20this%20video%20(90mins%20long)%20is%20taking%20some%20time%20to%20analyse%3F%20If%20not%2C%20how%20can%20we%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EKind%20regards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3ERichard%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1667476%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Auto-generate%20Captions%20%22Something%20Went%20Wrong%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1667476%22%20slang%3D%22en-US%22%3EJust%20to%20update%20that%20after%205%20days%20the%20captions%20status%20has%20not%20changed.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1857172%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Auto-generate%20Captions%20%22Something%20Went%20Wrong%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1857172%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F668933%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40BaldRickB%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bet%20al%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ESo%20i%20see%20the%20%22%3CSPAN%3ESomething%20went%20wrong%20and%20we%E2%80%99re%20not%20sure%20why.%22%20error%20too%20-%20this%20is%20for%20when%20I've%20downloaded%2C%20editted%20and%20uploaded%20the%20.vtt%26nbsp%3B%3CBR%20%2F%3EAlthough%20I've%20done%20that%20for%20others%20without%20any%20issue%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAnybody%20got%20advice%3F!%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hi,


We did a Teams live Event yesterday where, once finished, we've downloaded the recording and uploaded into MS Stream to make distribute. Stream is not auto-generating captions, though. In the Settings panels, language is set to English and auto-generate is checked but in the video player window, the Transcript Window has an error saying:

 

"Something went wrong and we're not sure why."

 

Is it just that this video (90mins long) is taking some time to analyse? If not, how can we fix this?

 

Kind regards,

Richard

4 Replies
Just to update that after 5 days the captions status has not changed.

@BaldRickB et al

So i see the "Something went wrong and we’re not sure why." error too - this is for when I've downloaded, editted and uploaded the .vtt 
Although I've done that for others without any issue

Anybody got advice?!

@BaldRickB Its now November and we are still seeing this issue.  Did you ever find a solution?

@ryanmoriarty Please open a support ticket if there are issues where the transcript is enabled for a video, you have the language set, but after waiting it doesn't ever generate, we'd need to investigate your issue.