Adding Forms into Stream

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1267398%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdding%20Forms%20into%20Stream%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1267398%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EHi.%20I%20just%20put%20in%20three%20Forms%20as%20Interactivity%20in%20a%20Stream-movie%2C%20at%20timelines%200%3A24%2C%201%3A50%20and%202%3A57.%20When%20I%20open%20the%20movie%2C%20they%20are%20all%20placed%20at%20the%20beginning%20of%20the%20movie%20(0%3A00%2C%200%3A01%20and%200%3A02).%20What%20do%20I%20do%20wrong%3F%20I%20follow%20this%20instrucition%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fstream%2Fadd-forms%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fstream%2Fadd-forms%3C%2FA%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EEdit%3A%20I%20found%20out%20that%20if%20I%20do%20this%20in%20Edge%2C%20there's%20no%20problem.%20It%20seems%20to%20be%20a%20problem%20in%20Chrome.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1267558%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adding%20Forms%20into%20Stream%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1267558%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIn%20Stream%2C%20on%20the%20My%20Content%20menu%2C%20click%20Videos%2C%20and%20select%20the%20video.%20On%20the%20Interactivity%20tab%2C%20click%20%2BAdd%20New.%20To%20create%20the%20form%20in%20Forms%2C%20click%20the%20tool%20tip%20next%20to%20Form%20URL%2C%20and%20then%20click%20Go%20to%20Microsoft%20Forms.%20The%20form%20opens%20in%20a%20new%20browser%20tab.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1300443%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adding%20Forms%20into%20Stream%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1300443%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F602433%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40trond2020%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20had%20exactly%20the%20same%20problem.%20My%20forms%20are%20placed%20on%200%3A03%20and%200%3A05%2C%20regardless%20of%20where%20I%20had%20them%20placed%20initially.%20It%20happens%20after%20I%20refresh%20the%20video%2C%20and%20this%20happens%20both%20in%20Chrome%20and%20Edge.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi. I just put in three Forms as Interactivity in a Stream-movie, at timelines 0:24, 1:50 and 2:57. When I open the movie, they are all placed at the beginning of the movie (0:00, 0:01 and 0:02). What do I do wrong? I follow this instrucition https://docs.microsoft.com/en-us/stream/add-forms

 

Edit: I found out that if I do this in Edge, there's no problem. It seems to be a problem in Chrome.

2 Replies

In Stream, on the My Content menu, click Videos, and select the video. On the Interactivity tab, click +Add New. To create the form in Forms, click the tool tip next to Form URL, and then click Go to Microsoft Forms. The form opens in a new browser tab.

@trond2020 

I've had exactly the same problem. My forms are placed on 0:03 and 0:05, regardless of where I had them placed initially. It happens after I refresh the video, and this happens both in Chrome and Edge.