Why o365 can't sysprep in a wim?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1516551%22%20slang%3D%22zh-CN%22%3EWhy%20o365%20can't%20sysprep%20in%20a%20wim%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1516551%22%20slang%3D%22zh-CN%22%3EI%20did%20all%20the%20sysprep%20test%20o365.%20(I%20see%20the%20mdt%20smh.com.au%20image-o365-setup%20command-sit-it-it-it%2Cbut%20i%20cannot%20sysprep%20in%20a%20image%20file).%20The%20result%20is%20sysprep%20is%20success%20(capture%20is%20also%20well)%2C%20but%20dyna%20ystod%20or%20dism%20this%20wim%20file.%20Want%20wrong%20about%20o365%20file%20don%20not%20rollback%20or%20restore.%20%3CBR%20%2F%3E%20I%20see%20the%20setuperr%20log%2C%20it%20displayed%20an%20o365%20dll%20%22appvIssubsystems32.dll%22%20can%20not%20like%20this.%20%3CBR%20%2F%3E%202020-07-03%2014%3A26%3A30%2C%20Error%20s0x0b0043%2C%20WDS%20SelectImage%3A%20No%20Images%20matched%20the%20oped%20criteria.%20(gle-%200x0000002)%20%3CBR%20%2F%3E%202020-07-03%2014%3A26%3A30%2C%20Error%20s0x0b0049%20wDS%20CallBack_WdsClient_ConnectToImageStore%3A%20Error%20processing%20unattended%20image%20selection.%20Error%20(0x80070002)%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20%3CBR%20%2F%3E%20Error%20(0x0600af)%20IBS%20ApplyWIMCallback%3A%20Error%20ApplyC%3A%20%3FProgram%20Files%20(x86)%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20.%20GLE.%2C%22gle.0x00001128%2C2020-07-03%20%3CBR%20%2F%3E%2014%3A49%3A26%2C%20Error%20.0x0606cc%2C%20IBS%20WIMApply%20Failed%3B%20hr.0x80071128%3F%20%3CBR%20%2F%3E%20Error%20(0x0600a1)%20IBS%20DeployImage%3A%20Image%20application%20failed%3B%20hr%20s%200x80071128%20sgle%20s.00000057%3F%20%3CBR%20%2F%3E%202020-07-03%2014%3A49%3A26%2C%20Error%20%3FCallback_ImageTransfer%200x060082%3F%200x00000057%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1516551%22%20slang%3D%22zh-CN%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EO365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESystem%20Center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ewds%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor
I did all kinds of sysprep test about o365. (I see the mdt+sequence like image+o365 setup command can deploy it well, but I cannot sysprep in a image file). The result is that sysprep is success(capture is also well), but can not install or dism this wim file. Something wrong about o365 file can not rollback or restore.
I see the setuperr log, it displayed an o365 dll named "AppvIsvSubsystems32.dll" can not amount like that.
2020-07-03 14:26:30, Error [0x0b0043] WDS SelectImage: No images matched the specified criteria.[gle=0x00000002]
2020-07-03 14:26:30, Error [0x0b0049] WDS CallBack_WdsClient_ConnectToImageStore: Error processing unattended image selection. Error [0x80070002][gle=0x00000002]
2020-07-03 14:49:25, Error [0x0600af] IBS ApplyWIMCallback: Error applying C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\vfs\ProgramFilesCommonX86\Microsoft Shared\OFFICE16\AppvIsvSubsystems32.dll. GLE [4392][gle=0x00001128]
2020-07-03 14:49:26, Error [0x0606cc] IBS WIMApplyImage failed; hr = 0x80071128[gle=0x00001128]
2020-07-03 14:49:26, Error [0x0600a1] IBS DeployImage:Image application failed; hr = 0x80071128[gle=0x00000057]
2020-07-03 14:49:26, Error [0x060082] IBS Callback_ImageTransfer:Failed to lay down the OS image; hr = 0x80071128[gle=0x00000057]
0 Replies