Unified Audit Log is not masking user ids

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-730438%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnified%20Audit%20Log%20is%20not%20masking%20user%20ids%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-730438%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20Everyone%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20see%20that%20Unified%20Audit%20Logs%20are%20not%20masking%20the%20User%20IDs%20in%20the%20reports%20that%20i%20am%20generating%20even%20though%20i%20have%20configured%20to%20%22Display%20anonymous%20identifiers%20instead%20of%20user%2C%20group%20or%20site%20names%20in%20all%20reports%22%20in%26nbsp%3BServices%20And%20AddIns%20section%20of%20O365%20Admin%20Center.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMay%20i%20know%20if%20this%20setting%20is%20applicable%20for%20reports%20that%20we%20see%20in%20the%20Unified%20Audit%20Logs%20or%20not%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fprotection.office.com%2Funifiedauditlog%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fprotection.office.com%2Funifiedauditlog%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBecause%2C%20I%20see%20masked%20user%20ids%20only%20in%20the%20below%20AdminPortal%20reports%20-%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fadmin.microsoft.com%2FAdminPortal%2FHome%23%2FreportsUsage%2FSharePointActivityV1%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fadmin.microsoft.com%2FAdminPortal%2FHome%23%2FreportsUsage%2FSharePointActivityV1%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20%26amp%3B%20Regards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EBhanu%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-730438%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%20center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ECompliance%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EGetting%20Started%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIdentity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESecurity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Frequent Contributor

Hello Everyone,

 

I see that Unified Audit Logs are not masking the User IDs in the reports that i am generating even though i have configured to "Display anonymous identifiers instead of user, group or site names in all reports" in Services And AddIns section of O365 Admin Center.

 

May i know if this setting is applicable for reports that we see in the Unified Audit Logs or not?

https://protection.office.com/unifiedauditlog

 

Because, I see masked user ids only in the below AdminPortal reports -

https://admin.microsoft.com/AdminPortal/Home#/reportsUsage/SharePointActivityV1

 

 

Thanks & Regards,

Bhanu

0 Replies