Secure Score Analyzer not Scoring

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-329604%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESecure%20Score%20Analyzer%20not%20Scoring%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-329604%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20been%20reviewing%20my%20Score%20Analyzer%20on%20Secure%20Score%20and%20noticed%20that%20a%20few%20things%20that%20I%20have%20already%20done%20are%20not%20accurate.%20For%20example...it%20says%20I%20have%200%20of%20my%20mailboxes%20with%20audit%20logging%20turned%20on...My%20understanding%20is%20all%20audit%20logging%20is%20turned%20on.%20Does%20anyone%20have%20any%20suggestions%20on%20how%20to%20verify%20if%20everything%20is%20working%20as%20it%20should%20be%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-330352%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Secure%20Score%20Analyzer%20not%20Scoring%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-330352%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYou%20can%20try%20and%20do%20a%20PowerShell%20command%3CBR%20%2F%3EGet-Mailbox%20-Identity%20%3CEMAIL%20address%3D%22%22%3E%20%7C%20FL%20*Audit*%3CBR%20%2F%3Eand%20see%20if%20you%20have%20entries%20under%20AuditAdmin%2C%20AuditDelegate%20and%2For%20AuditOwner%20and%20if%20AuditEnabled%20is%20turned%20on.%3C%2FEMAIL%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

I have been reviewing my Score Analyzer on Secure Score and noticed that a few things that I have already done are not accurate. For example...it says I have 0 of my mailboxes with audit logging turned on...My understanding is all audit logging is turned on. Does anyone have any suggestions on how to verify if everything is working as it should be?

1 Reply
You can try and do a PowerShell command
Get-Mailbox -Identity <email address> | FL *Audit*
and see if you have entries under AuditAdmin, AuditDelegate and/or AuditOwner and if AuditEnabled is turned on.