AIP UL client-side Auto-labeling is not working for Office web app

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1745405%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAIP%20UL%20client-side%20Auto-labeling%20is%20not%20working%20for%20Office%20web%20app%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1745405%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFrom%20about%20last%20week%2C%26nbsp%3BAIP%20UL%20client-side%20Auto-labeling%20is%20not%20working%20anymore%20for%20office%20web%20apps%20(e.g.%20Word%20online%2C%20Excel%20online%2C%20Outlook%20online%20and%20so%20on).%20It's%20working%20fine%20only%20from%20Office%20apps.%26nbsp%3B%20I%20have%20this%20problem%20on%20two%20different%20tenant.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20someone%20else%20have%20the%20same%20problem%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EReference%3A%26nbsp%3B%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoft-365%2Fcompliance%2Fapply-sensitivity-label-automatically%3Fview%3Do365-worldwide%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoft-365%2Fcompliance%2Fapply-sensitivity-label-automatically%3Fview%3Do365-worldwide%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoft-365%2Fcompliance%2Fsensitivity-labels-office-apps%3Fview%3Do365-worldwide%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoft-365%2Fcompliance%2Fsensitivity-labels-office-apps%3Fview%3Do365-worldwide%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1745405%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAIP%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20Information%20Protection%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Hello,

 

From about last week, AIP UL client-side Auto-labeling is not working anymore for office web apps (e.g. Word online, Excel online, Outlook online and so on). It's working fine only from Office apps.  I have this problem on two different tenant.

 

Does someone else have the same problem? 

 

Thanks in advance.

 

Reference: 
https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/compliance/apply-sensitivity-label-automatically?view...

https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/compliance/sensitivity-labels-office-apps?view=o365-w... 

0 Replies