Hmm, something went wrong - DA-100

Occasional Visitor

Hello!

I've been trying to launch the Lab in "Prepare data for analysis - Get Data in Power BI" Module of the "Microsoft Certified: Data Analyst Associate" and I keep getting " Hmm, something went wrong" 

Please help!
Thanks,

Waad

 

alatrashwaa_0-1615470113550.png

 

5 Replies

Hi,

 

Today i'm having the exact same issue you described - for the past week or so I've managed to use the Lab fine.

 

I'm using the "Lab - Time Intelligence and Measures in DAX" Module. Unit 8 of 10.

 

I have tried Firefox and Chrome, but get the same "Hmm, something went wrong" error message.

 

Can anyone help? I only have a couple of days left to complete the course.

 

I've been having the same issue for "Lab - Time Intelligence and Measures in DAX" since 16th March. I tried in Chrome and Edge and get the same "Hmm, something went wrong" error message."
hi,
I have exactly the same since two days for "Lab - Time Intelligence and Measures in DAX" as well.
So i have skipped this and tried the next one in the course which is "Design a report in Power BI desktop", but still the same and i have a feeling it's not on my side where it's going wrong.

@MarekWawrzyniak I went back to a past module and used the lab there and followed the exercise. You may have to try a few until one works.

I've had SOME success logging out of both my Microsoft Learn account (https://docs.microsoft.com/en-us/learn/) and regular Microsoft account (https://account.microsoft.com/) and then logging back in on Learn and trying again. This only works about 50% of the time though.