Unable to send message in kaizala Group using custom action

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1493597%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20send%20message%20in%20kaizala%20Group%20using%20custom%20action%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1493597%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%20class%3D%22lia-message-subject-wrapper%20lia-component-subject%20lia-component-message-view-widget-subject-with-options%22%3E%3CSPAN%3EAfter%20i%20created%20a%20new%20custom%20action%20this%20error%20comes%20out..%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22lia-message-body%20lia-component-message-view-widget-body%20lia-component-body-signature-highlight-escalation%20lia-component-message-view-widget-body-signature-highlight-escalation%22%3E%3CDIV%20class%3D%22lia-message-body-content%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBlobNotFoundThe%20specified%20blob%20does%20not%20exist.%20RequestId%3A170946b6-401e-0043-3d45-4c20f3000000%20Time%3A2020-06-27T05%3A39%3A36.2182453Z%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eit%20only%20visible%20in%20kaizala%20web%20but%20in%20mobile%20devices%20the%20error%20is%20Unable%20to%20send%20Message%20Please%20try%20again%20later%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20will%20be%20appreciated%20Thank%20you%2C%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1497088%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Unable%20to%20send%20message%20in%20kaizala%20Group%20using%20custom%20action%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1497088%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F711836%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Philip_Diana%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EHello!%20You've%20posted%20your%20question%20in%20the%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FCommunity-Discussion%2Fbd-p%2FCommunityQuestions%22%20target%3D%22_blank%22%3ECommunity%20Discussion%20space%3C%2FA%3E%2C%20which%20is%20intended%20for%20discussion%20around%20the%20Tech%20Community%20website%20itself%2C%20not%20product%20questions.%20I'm%20moving%20your%20question%20to%20the%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-kaizala%2Fbd-p%2FMicrosoftKaizala%22%20target%3D%22_self%22%3EKaizala%20space%3C%2FA%3E%20-%20please%20post%20Kaizala%20questions%20here%20in%20the%20future.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor
After i created a new custom action this error comes out..

 

BlobNotFoundThe specified blob does not exist. RequestId:170946b6-401e-0043-3d45-4c20f3000000 Time:2020-06-27T05:39:36.2182453Z

 

it only visible in kaizala web but in mobile devices the error is Unable to send Message Please try again later

 

Any help will be appreciated Thank you,

1 Reply
Highlighted

@Philip_Diana 

Hello! You've posted your question in the Community Discussion space, which is intended for discussion around the Tech Community website itself, not product questions. I'm moving your question to the Kaizala space - please post Kaizala questions here in the future.