MS Edge Chromium WIN32APP failing from today - 0x80070815

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1771213%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMS%20Edge%20Chromium%20WIN32APP%20Failing%20from%20today%20-%200x80070815%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1771213%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESuddenly%20the%20Microsoft-supplied%20Chromium%20Edge%20deployments%20are%20failing%20with%26nbsp%3B0x80070815%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20it%20just%20us%20or%20is%20anyone%20else%20experiencing%20this%3F%20Was%20working%20fine%20a%20couple%20of%20days%20ago%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1771213%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAutopilot%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%20Chromium%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWIN32%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1771254%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Edge%20Chromium%20WIN32APP%20Failing%20from%20today%20-%200x80070815%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1771254%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F811670%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40divadiow%3C%2FA%3E%26nbsp%3BSame%20here.%20Multiple%20customers%20of%20ours%20reporting%20this%20issue.%20Just%20posted%20a%20tweat%20to%26nbsp%3B%40Microsofthelps%20on%20Twitter%20about%20this.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1771349%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Edge%20Chromium%20WIN32APP%20Failing%20from%20today%20-%200x80070815%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1771349%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAh.%20I'm%20glad%20it's%20not%20just%20us.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EOne%20less%20thing%20to%20troubleshoot%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1771566%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Edge%20Chromium%20WIN32APP%20Failing%20from%20today%20-%200x80070815%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1771566%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F811670%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40divadiow%3C%2FA%3E%26nbsp%3BYeah%20same%20here%2C%20building%20machines%20through%20Autopiliot%20and%20fails%20at%20the%20installing%20Edge%20Chromium%20stage%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1771677%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Edge%20Chromium%20WIN32APP%20Failing%20from%20today%20-%200x80070815%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1771677%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESame%20here.%20Please%20investigate%20this%20issue.%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Suddenly the Microsoft-supplied Chromium Edge deployments are failing with 0x80070815 error.

 

Is it just us or is anyone else experiencing this? Was working fine a couple of days ago

9 Replies

@divadiow Same here using the build in mechanism in Intune. Multiple customers of ours reporting this issue. Just posted a tweat to @Microsofthelps on Twitter about this.

Ah. I'm glad it's not just us.

One less thing to troubleshoot

@divadiow Yeah same here, building machines through Autopiliot and fails at the installing Edge Chromium stage 

Same here. Please investigate this issue.

@Jeroen Burgerhout Logged with MS and awaiting response. Unable to build any machines tried on a VM and different models - same error 0x80070815

 

@divadiow Thank you all for the report! Confirming this is a current known issue and Intune service incident. If impacted, IT224067 was posted to your tenant under the Service health dashboard: aka.ms/MEMSHD.

 

Edit: This incident has been mitigated. If you continue to experience the same, please send us a message with more information. Thanks!

Thanks guys! Doing some great work and a quick response.

@Intune Support Team deployments OK for us now thanks

@Intune Support Team deployments are back on track for us also. Thank you for the quick turnaround.