Custom Defender values not applying

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1720553%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECustom%20Defender%20values%20not%20applying%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1720553%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20deploy%20some%20basic%20Defender%20settings%20to%20corporate%20devices%20with%20Intune%20(Windows%2010%20laptops%20specifically).%26nbsp%3B%20I%20am%20running%20into%20a%20problem%20where%20no%20matter%20what%20I%20set%20my%20values%20to%20in%20my%20configuration%20profile%2C%20only%20the%20default%20values%20are%20being%20applied.%26nbsp%3B%20For%20example%3A%20I%20want%20to%20run%20a%20full%20antivirus%20scan%20on%20Fridays%20at%203pm.%26nbsp%3B%20I%20set%20%22Type%20of%20system%20scan%20to%20perform%20to%22%20to%20full%20scan%2C%20and%20set%20%22Day%20Scheduled%22%20and%20%22Time%20Scheduled%22%20to%20what%20I%20want.%26nbsp%3B%20None%20of%20these%20settings%20are%20applying%20-%20when%20I%20check%20MDM%20Diagnostic%20Report%20on%20the%20workstation%2C%20the%20%22current%20values%22%20column%20is%20blank.%26nbsp%3B%20I%20have%20also%20tried%20applying%20these%20settings%20using%20a%20custom%20profile%20and%20CSPs%20without%20any%20luck.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat%20am%20I%20missing%3F%26nbsp%3B%20I%20am%20new%20to%20this%20but%20have%20successfully%20set%20up%20and%20deployed%20other%20configuration%20profiles%20without%20issue.%26nbsp%3B%20We%20are%20in%20GCC%20High%20if%20that%20makes%20a%20difference.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1720553%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Frequent Visitor

I am trying to deploy some basic Defender settings to corporate devices with Intune (Windows 10 laptops specifically).  I am running into a problem where no matter what I set my values to in my configuration profile, only the default values are being applied.  For example: I want to run a full antivirus scan on Fridays at 3pm.  I set "Type of system scan to perform to" to full scan, and set "Day Scheduled" and "Time Scheduled" to what I want.  None of these settings are applying - when I check MDM Diagnostic Report on the workstation, the "current values" column is blank.  I have also tried applying these settings using a custom profile and CSPs without any luck.

 

What am I missing?  I am new to this but have successfully set up and deployed other configuration profiles without issue.  We are in GCC High if that makes a difference.

 

0 Replies