SOLVED

Administrative Templates Profile Not loading

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1799353%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdministrative%20Templates%20Profile%20Not%20loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1799353%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20everyone%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20have%20created%20a%20device%20administrative%20templates%20configuration%20profile.%20I%20wanted%20to%20check%20if%20a%20specific%20setting%20is%20applied%20correctly.%20For%20some%20reason%2C%20when%20clicking%20properties%20in%20the%20profile%2C%20the%20page%20shows%20three%20dots%20fading%20in%20and%20out%20without%20giving%20results.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20have%20another%20administrative%20templates%20profile%20for%20users%20and%20when%20I%20open%20that%20it%20is%20loading%20perfectly%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20don't%20want%20to%20create%20a%20new%20profile%20because%20it%20had%20a%20lot%20of%20settings%20configured.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EAnyone%20has%20any%20idea%20what%20I%20can%20do%3F%20I%20opened%20a%20ticket%20two%20days%20ago%20in%20office%20365%20service%20request%20and%20asked%20to%20contact%20me%20by%20mail%20but%20no%20agent%20was%20assigned%20to%20my%20case%20up%20until%20now.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3ERahamim.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1799353%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Frequent Contributor

Hi everyone,

 

I have created a device administrative templates configuration profile. I wanted to check if a specific setting is applied correctly. For some reason, when clicking properties in the profile, the page shows three dots fading in and out without giving results.

I have another administrative templates profile for users and when I open that it is loading perfectly

I don't want to create a new profile because it had a lot of settings configured.

Anyone has any idea what I can do? I opened a ticket two days ago in office 365 service request and asked to contact me by mail but no agent was assigned to my case up until now.

 

Rahamim.

1 Reply
best response confirmed by RahamimL (Frequent Contributor)
Solution

After creating a ticket with Microsoft, I had to recreate the admin template. The technician I talked to told me that because of changes done to the admx behind the scene, an issue such as mine, although rare, could occur.

I have created a user voice for this issue: https://microsoftintune.uservoice.com/forums/291681-ideas/suggestions/41784646-add-backup-and-restor...

If anyone needs this as well you can vote for the idea.

Rahamim.