When copying a Form to use and send to a different person, some of the questions disappear

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1195514%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhen%20copying%20a%20Form%20to%20use%20and%20send%20to%20a%20different%20person%2C%20some%20of%20the%20questions%20disappear%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1195514%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20been%20using%20forms%20to%20send%20out%20questionnaires.%26nbsp%3B%20I%20have%20a%20couple%20of%20template%20forms%2C%20which%20I%20copy%20and%20send%20out.%20This%20has%20been%20working%20perfectly%20until%20the%20last%20few%20months.%26nbsp%3B%20Now%20if%20I%20copy%20a%20form%2C%20some%20of%20the%20questions%20disappear%20and%20I%20have%20to%20go%20in%20and%20edit%20the%20form%2C%20which%20is%20time-consuming.%26nbsp%3B%20Has%20any%20one%20else%20had%20this%20problem%20and%20if%20so%2C%20how%20can%20I%20resolve%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1195514%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1197025%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20When%20copying%20a%20Form%20to%20use%20and%20send%20to%20a%20different%20person%2C%20some%20of%20the%20questions%20disappear%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1197025%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F568528%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40EHeron1800%3C%2FA%3E%20Can%20you%20PM%20me%20a%20couple%20of%20form%20id%20you%20are%20trying%20to%20copy%20and%20has%20issues%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

I have been using forms to send out questionnaires.  I have a couple of template forms, which I copy and send out. This has been working perfectly until the last few months.  Now if I copy a form, some of the questions disappear and I have to go in and edit the form, which is time-consuming.  Has any one else had this problem and if so, how can I resolve this issue?

 

1 Reply

@EHeron1800 Can you PM me a couple of form id you are trying to copy and has issues?