Unable to add question while my colleague can

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-736051%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20add%20question%20while%20my%20colleague%20can%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-736051%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDear%20community%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20unable%20to%20add%20questions%20to%20a%20form%20I%20have%20previously%20sucesfully%20worked%20on%2C%20however%20this%20stopped%20working%20for%20me%20a%20few%20weeks%20ago.%20I%20have%20tried%20multiple%20browsers.%20I%20am%20not%20able%20to%20add%20questions%20to%20any%20form.%20I%20keep%20getting%20the%20error%20something%20went%20wrong%20without%20any%20further%20explanation.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWeird%20thing%20is%20my%20colleagues%20all%20seem%20to%20be%20able%20to%20add%20questions%20to%20any%20of%20the%20forms.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20of%20you%20experienced%20this%20before%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJW%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-736051%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Dear community,

 

I am unable to add questions to a form I have previously sucesfully worked on, however this stopped working for me a few weeks ago. I have tried multiple browsers. I am not able to add questions to any form. I keep getting the error something went wrong without any further explanation.

 

Weird thing is my colleagues all seem to be able to add questions to any of the forms. 

 

Has anyone of you experienced this before?

 

JW

0 Replies