Survey responses don't show up in responses section

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-650179%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESurvey%20responses%20don't%20show%20up%20in%20responses%20section%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-650179%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%20community%2C%20I'm%20using%20Forms%20Pro%20for%20the%20first%20time.%20Now%20I%20got%20three%20responses%20to%20a%20survey%2C%20but%20it%20doesn't%20show%20them%20in%20the%20%22Responses%22%20section.%20Only%20in%20the%20overview%20of%20all%20other%20surveys%20which%20I%20set%20up%2C%20it%20says%20%223%20responses%22%20to%20this%20specific%20survey.%20But%20as%20soon%20as%20I%20click%20into%20the%20survey%2C%20the%20response%20section%20is%20empty.%20This%20is%20what%20it%20says%20on%20the%20page%20instead%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22analyze-view-detail-noresponse-message%22%3E%3CBR%20%2F%3EThis%20form%20doesn't%20have%20any%20insights%20yet.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22analyze-view-detail-noresponse-detail%22%3EInsights%20will%20be%20displayed%20when%20sufficient%20responses%20are%20available.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EDoes%20anyone%20know%20what%20to%20do%20here%3F%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-650179%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1218575%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Survey%20responses%20don't%20show%20up%20in%20responses%20section%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1218575%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHow%20did%20u%20solve%20this%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1757568%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Survey%20responses%20don't%20show%20up%20in%20responses%20section%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1757568%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ERa4844660%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F349449%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Vivienne17%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hey community, I'm using Forms Pro for the first time. Now I got three responses to a survey, but it doesn't show them in the "Responses" section. Only in the overview of all other surveys which I set up, it says "3 responses" to this specific survey. But as soon as I click into the survey, the response section is empty. This is what it says on the page instead: 


This form doesn't have any insights yet.
Insights will be displayed when sufficient responses are available.

Does anyone know what to do here?
3 Replies
How did u solve this?