Questions missing when I preview form

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-203857%22%20slang%3D%22en-US%22%3EQuestions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-203857%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EA%20few%20of%20my%20questions%20are%20missing%20when%20I%20preview%20the%20form.%20While%20I%20am%20in%20developing%20mode%2C%20they%20show%20up%20fine.%20Any%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-203857%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1261393%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1261393%22%20slang%3D%22en-US%22%3EJust%20press%20arrow%20up%20close%20to%20delete%20sign%20until%20it%20visible%20and%20preview%20again.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-236053%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-236053%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20having%20the%20very%20same%20issue.%26nbsp%3B%20Attached%20are%20two%20screenshots%20-%20edit%20screen%20and%20preview%20screen.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20attempted%20to%20login%20and%20logout%20of%20Microsoft%20Form%2C%20the%20Office%20365%20account%20affiliated%20with%20Forms.%20Still%20nothing%20seems%20to%20work.%26nbsp%3B%20Also%2C%20I%20thought%20that%20maybe%20since%20the%20edits%20to%20the%20forms%20questions%2C%20maybe%20I%20should%20delete%20the%20responses.%26nbsp%3B%20That%20didn't%20work.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-205483%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-205483%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20Billy%20What%20type%20of%20questions%20are%20they%3F%20Can%20you%20provide%20some%20screen%20shot%20examples%20so%20we%20can%20see%3F%20Thanks%20Damien%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1351817%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1351817%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F155659%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Billy%20Ivey%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Exactly%20the%20same%20is%20just%20happening%20to%20me%3A%20'%22%3CSPAN%3EA%20few%20of%20my%20questions%20are%20missing%20when%20I%20preview%20the%20form.%20While%20I%20am%20in%20developing%20mode%2C%20they%20show%20up%20fine.%20Any%20ideas%3F%22%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1351821%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1351821%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F643762%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Oescoba2%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAre%20the%20missing%20question%2Fs%20a%20part%20of%20branching%20from%20earlier%20questions%3F%20If%20they%20are%2C%20the%20branching%20set%20up%20may%20need%20to%20be%20looked%20at%20as%20the%20question%2Fs%20may%20be%20skipped%20over%20if%20branching%20is%20out%20of%20order.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%3C%2FP%3E%3CP%3EDamien%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1351872%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1351872%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThank%20you%20for%20your%20reply.%20They%20are%20not%20branching%20from%20earlier.%20They%20are%20just%20simple%20new%20questions.%20I%20can%20see%20the%20entire%20form%20when%20I%E2%80%99m%20working%20on%20it%2C%20but%20then%20I%20can%E2%80%99t%20when%20on%20preview%20form%20nor%20when%20my%20students%20log%20in%20to%20take%20the%20quiz.%20A%20symbol%20is%20showing%20on%20my%20form.%20Not%20sure%20what%20does%20mean.%20Please%20see%20the%20attachment.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1352083%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1352083%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F643762%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Oescoba2%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThere's%20no%20attachment.%20Could%20you%20try%20again%20please%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%3C%2FP%3E%3CP%3EDamien%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1356110%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1356110%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENo%20clue%20why%20this%20works%20but%20I%20have%20just%20had%20the%20same%20problem%20and%20fixed%20it%20by%20deleting%20(in%20developer%20view)%20the%20LAST%20question%20you%20see%20on%20the%20preview%20and%20then%20adding%20it%20back%20into%20the%20form%20at%20the%20same%20place.%20I%20can%20now%20see%20all%20of%20the%20questions!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2041044%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2041044%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThanks%20so%20much%20-%20this%20worked%20for%20me%2C%20too!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2041415%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2041415%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F594652%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40tahoward%3C%2FA%3EThis%20worked%20for%20me%20-%20thank%20you!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2061022%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Questions%20missing%20when%20I%20preview%20form%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2061022%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThis%20works....%20Delete%20one%20question%20and%20preview%20the%20form.%20Then%20add%20it%20again.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

A few of my questions are missing when I preview the form. While I am in developing mode, they show up fine. Any ideas?

11 Replies
Hi Billy What type of questions are they? Can you provide some screen shot examples so we can see? Thanks Damien

I'm having the very same issue.  Attached are two screenshots - edit screen and preview screen. 

 

I've attempted to login and logout of Microsoft Form, the Office 365 account affiliated with Forms. Still nothing seems to work.  Also, I thought that maybe since the edits to the forms questions, maybe I should delete the responses.  That didn't work.

 

 

Just press arrow up close to delete sign until it visible and preview again.

@Billy Ivey  Exactly the same is just happening to me: '"A few of my questions are missing when I preview the form. While I am in developing mode, they show up fine. Any ideas?"

Hi @Oescoba2 

 

Are the missing question/s a part of branching from earlier questions? If they are, the branching set up may need to be looked at as the question/s may be skipped over if branching is out of order.

 

Cheers

Damien

Thank you for your reply. They are not branching from earlier. They are just simple new questions. I can see the entire form when I’m working on it, but then I can’t when on preview form nor when my students log in to take the quiz. A symbol is showing on my form. Not sure what does mean. Please see the attachment.

Hi @Oescoba2 

 

There's no attachment. Could you try again please?

 

Cheers

Damien

No clue why this works but I have just had the same problem and fixed it by deleting (in developer view) the LAST question you see on the preview and then adding it back into the form at the same place. I can now see all of the questions!
Thanks so much - this worked for me, too!

@tahowardThis worked for me - thank you!

This works.... Delete one question and preview the form. Then add it again.