Pie chart not showing for all responses

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1426182%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPie%20chart%20not%20showing%20for%20all%20responses%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1426182%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EWe've%20noticed%20some%20inconsistencies%20where%20on%20some%20users%20accounts%2C%20if%20they%20create%20a%20survey%2C%20for%20some%20all%20responses%20are%20displayed%20with%20a%20pie%20chart%20and%20others%20no%20pie%20charts%20are%20displayed.%20Is%20this%20due%20to%20some%20users%20having%20newer%20features%20on%20365%20before%20others%20even%20though%20they're%20on%20the%20same%20tenant%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1426182%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1580274%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Pie%20chart%20not%20showing%20for%20all%20responses%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1580274%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F136386%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Chris%20Cundy%3C%2FA%3EDid%20you%20ever%20find%20out%20the%20answer%20to%20this%3F%20I%20have%20the%20same%20problem.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hello,

 

We've noticed some inconsistencies where on some users accounts, if they create a survey, for some all responses are displayed with a pie chart and others no pie charts are displayed. Is this due to some users having newer features on 365 before others even though they're on the same tenant?

 

 

1 Reply
Highlighted

@Chris CundyDid you ever find out the answer to this? I have the same problem.