Option to Show Question Numbers not Working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-916546%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOption%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-916546%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHas%20anyone%20experienced%20an%20issue%20with%20the%20Settings%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%3F%26nbsp%3B%20I%20have%20this%20option%20turned%20off%2C%20and%20in%20Preview%20mode%2C%20the%20question%20numbers%20are%20indeed%20hidden.%26nbsp%3B%20However%20when%20I%20send%20the%20survey%20out%2C%20the%20question%20numbers%20are%20shown.%26nbsp%3B%20Am%20I%20missing%20something%20here%3F%26nbsp%3B%20Thanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-916546%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1014045%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1014045%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F406482%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40daniellockeretz%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20believe%20that%20your%20question%20has%20Image.%20So%20the%20Hide%20Question%20Number%20won't%20be%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20is%20happening%20to%20me%20also.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Forms%2FShow-hide-question-numbers%2Fm-p%2F998940%23M4387%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FMicrosoft-Forms%2FShow-hide-question-numbers%2Fm-p%2F998940%23M4387%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20should%20raise%20a%20MS%20ticket.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1016802%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1016802%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F453862%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Kyaw_Kyaw_Tun%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bthanks%20for%20updating%20me.%26nbsp%3B%20You're%20right%2C%20once%20the%20image%20is%20removed%20the%20numbers%20don't%20show.%26nbsp%3B%20I'll%20raise%20as%20a%20ticket.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDan.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1018731%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1018731%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F406482%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40daniellockeretz%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENo%20worry.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1382408%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1382408%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F406482%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40daniellockeretz%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20still%20having%20this%20issue%20even%20after%20I%20removed%20my%20image.%20Has%20there%20been%20an%20update%20or%20a%20fix%20for%20this%20yet%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1382436%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Option%20to%20Show%20Question%20Numbers%20not%20Working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1382436%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F324918%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jglose%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bno%20fix%20that%20I'm%20aware%20of.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Has anyone experienced an issue with the Settings Option to Show Question Numbers?  I have this option turned off, and in Preview mode, the question numbers are indeed hidden.  However when I send the survey out, the question numbers are shown.  Am I missing something here?  Thanks.

5 Replies
Highlighted

Hi@daniellockeretz 

 

I believe that your question has Image. So the Hide Question Number won't be working.

 

It is happening to me also.

 

https://techcommunity.microsoft.com/t5/Microsoft-Forms/Show-hide-question-numbers/m-p/998940#M4387

 

We should raise a MS ticket.

 

Cheers.

@Kyaw_Kyaw_Tun thanks for updating me.  You're right, once the image is removed the numbers don't show.  I'll raise as a ticket. 

 

Thanks,

 

Dan.

Highlighted

Hi@daniellockeretz 

 

No worry.

 

Cheers.

Highlighted

Hello, @daniellockeretz 

 

I am still having this issue even after I removed my image. Has there been an update or a fix for this yet?

Highlighted

@jglose no fix that I'm aware of.