My Form is not recording average time to complete correctly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1628450%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20Form%20is%20not%20recording%20average%20time%20to%20complete%20correctly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1628450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20created%20and%20sent%20a%206%20question%20form%20to%20three%20persons%20to%20complete.%20Two%20were%20able%20to%20submit%20responses%2C%20but%20the%20third%20was%20not.%20All%20are%20in%20the%20same%20organization.%20When%20checking%20the%20form%2C%20I%20noticed%20that%20the%20form%20recorded%20the%20average%20time%20to%20complete%20for%20the%20first%20response%20was%2000%3A00.%20The%20average%20time%20to%20complete%20for%20the%20second%20person%20was%201050.57.%20That%20was%20obviously%20not%20possible%20given%20the%20length%20of%20the%20responses%20I%20received.%20Does%20anyone%20know%20why%20this%20might%20be%20happening%3F%20Is%20this%20a%20bug%20in%20Forms%26gt%3B%20I%20want%20to%20use%20it%20more%20extensively%20as%20part%20of%20a%20learning%20engagement%2C%20but%20this%20hiccup%20gives%20me%20pause.%20Thanks%20for%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1628450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Microsoft

I created and sent a 6 question form to three persons to complete. Two were able to submit responses, but the third was not. All are in the same organization. When checking the form, I noticed that the form recorded the average time to complete for the first response was 00:00. The average time to complete for the second person was 1050.57. That was obviously not possible given the length of the responses I received. Does anyone know why this might be happening? Is this a bug in Forms> I want to use it more extensively as part of a learning engagement, but this hiccup gives me pause. Thanks for 

0 Replies