MS Forms tab in MS Teams - display issue with Likert Question

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2705131%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMS%20Forms%20tab%20in%20MS%20Teams%20-%20display%20issue%20with%20Likert%20Question%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2705131%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMorning%2C%20noticed%20quite%20a%20quirky%20issue%20which%20started%20two%20days%20ago.%26nbsp%3B%20We%20have%20quite%20a%20few%20forms%20embedded%20into%20Teams%20channels%20as%20a%20tab%2C%20using%20the%20Forms%20tab%20type.%26nbsp%3B%20Suddenly%2C%20all%20of%20them%20with%20a%20Likert%20question%20type%20started%20having%20a%20stylesheet%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22DavidJohnstonAU_0-1630454271676.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F307120iD76633E8FE6CC791%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22DavidJohnstonAU_0-1630454271676.png%22%20alt%3D%22DavidJohnstonAU_0-1630454271676.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20you%20look%20at%20the%20form%20in%20a%20browser%2C%20or%20if%20you%20embed%20it%20into%20Teams%20as%20a%20%22Website%22%20tab%20type%2C%20it%20loads%20just%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22DavidJohnstonAU_1-1630454310792.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F307121i8E6E5A1C77172B86%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22DavidJohnstonAU_1-1630454310792.png%22%20alt%3D%22DavidJohnstonAU_1-1630454310792.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20I've%20got%20the%20workaround%2C%20just%20wanted%20to%20log%20the%20issue%20in%20case%20others%20are%20experiencing%20it.%26nbsp%3B%20Happy%20to%20hear%20any%20other%20thoughts%20though.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2705131%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

 

Morning, noticed quite a quirky issue which started two days ago.  We have quite a few forms embedded into Teams channels as a tab, using the Forms tab type.  Suddenly, all of them with a Likert question type started having a stylesheet issue.

 

DavidJohnstonAU_0-1630454271676.png

 

If you look at the form in a browser, or if you embed it into Teams as a "Website" tab type, it loads just fine.

DavidJohnstonAU_1-1630454310792.png

 

So I've got the workaround, just wanted to log the issue in case others are experiencing it.  Happy to hear any other thoughts though.

 

 

 

 

1 Reply
Thanks for sharing this. we will investigate and fix asap