SOLVED

Microsoft Forms repeatedly ask me for login but in Firefox works

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2232208%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Forms%20repeatedly%20ask%20me%20for%20login%20but%20in%20Firefox%20works%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2232208%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDear%20Community%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20wondering%20if%20I%20am%20the%20only%20person%20in%20the%20world%20of%20Microsoft%20that%20cannot%20open%2Fcreate%20forms%20except%20within%20Firefox%20or%20Microsoft%20Teams.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20continuously%20ask%20me%20for%20credentials%20without%20any%20error!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOf%20course%20I%20already%20cleaned%20browsers%20(credentials%2C%20cookies%2C%20etc.)%2C%20computer%20and%20also%20used%20a%20new%20computer%20installed%20from%20scratch%20with%20a%20clean%20user%20profile.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhere%20can%20I%20troubleshoot%20the%20issue%3F%20Any%20idea%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMany%20sincerely%20thanks%20to%20anyone%20who%20will%20bring%20me%20out%20of%20this%20...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EScotz%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2232208%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecredentials%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELogin%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Dear Community,

 

I am wondering if I am the only person in the world of Microsoft that cannot open/create forms except within Firefox or Microsoft Teams.

 

It continuously ask me for credentials without any error!

 

Of course I already cleaned browsers (credentials, cookies, etc.), computer and also used a new computer installed from scratch with a clean user profile.

 

Where can I troubleshoot the issue? Any idea?

 

Many sincerely thanks to anyone who will bring me out of this ...

 

Regards,

Scotz

2 Replies
best response confirmed by Scotz (New Contributor)
Solution
Hi, just solved the same issue by deleting from my redundant admin permissions. Actually, Global Administrator should be enough.
Hopefully it helps,
Diego.
It worked! Thanks a lot.