microsoft Form won't load for respondees

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-862574%22%20slang%3D%22en-US%22%3Emicrosoft%20Form%20won't%20load%20for%20respondees%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-862574%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20i%20copy%20the%20link%20for%20my%20microsoft%20form%2C%20the%20students%20who%20click%20on%20the%20link%20go%20to%20a%20page%20that%20says%20%22sorry%20something%20went%20wrong%22.%20I%20can%20see%20the%20forms%20but%20no%20one%20can%20respond.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-862574%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20form%20won't%20open%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-862689%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20microsoft%20Form%20won't%20load%20for%20respondees%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-862689%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20Kenneth%2C%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ENo%20issue%20with%20Forms%20on%20service%20status.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EHave%20you%20ensured%20that%20the%20form%20can%20be%20viewed%20by%20anyone%20and%20just%20just%20users%20in%20your%20organisation%3F%20Would%20test%20that%20the%20share%20link%20works%20on%20browsers%20before%20sending%20out.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EIf%20still%20doesn%E2%80%99t%20work%20two%20options%20would%20be%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E1.)%20Recreate%20the%20form%20and%20test%20again%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E2.)%20Raise%20a%20ticket%20to%20MS%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EHope%20that%20answers%20your%20question!%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%2C%20Chris%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

When i copy the link for my microsoft form, the students who click on the link go to a page that says "sorry something went wrong". I can see the forms but no one can respond.

1 Reply
Highlighted
Hi Kenneth,

No issue with Forms on service status.

Have you ensured that the form can be viewed by anyone and just just users in your organisation? Would test that the share link works on browsers before sending out.

If still doesn’t work two options would be

1.) Recreate the form and test again

2.) Raise a ticket to MS

Hope that answers your question!

Best, Chris